Un celebru actor a fost condamnat la inchisoare! Risca pana la 10 ani pentru ca si-a abuzat sexual fosta prietena

Publicat: 26 sept. 2018, 10:47 Autor: Simona News 3

Actorul Bill Cosby, in varsta de 81 de ani, a fost condamnat la inchisoare, pentru faptele comise asupra Andreei Constard. Acesta a fost acuzat si gasit vinovat pentru ca a drogat-o si a abuzat-o sexual pe femeie.

Andrea Constard este o fosta prietena si jucatoare de baschet. In cadrul procesului intentat de victima, actorul a fost declarat „agresor sexual violent”.

Pe data de 28 aprilie, actorul Bill Cosby a fost arestat la domiciliu dupa ce a fost gasit vinovat pentru agresiuni sexuale, de 3 capete de acuzare.

Cel care l-a condamnat pe Bill Cosby a fost judecatorul Steven T. O’Neill. Cosby, supranumit „Tatal Americii”, a fost condamnat la pedeaspsa maxim de 10 ani de inchisoare, dupa cum au solicitat procurorii.

„Este vorba de o infractiune grava. Domnule Cosby, această fapta s-a intors impotriva dumneavoastra. A venit ziua, a venit momentul” a declarat acesta, dupa ce a stabilit sentinta de inchisoare intre 3 si 10 ani.

Un celebru actor a fost condamnat la inchisoare

Un celebru actor a fost condamnat la inchisoare! Risca pana la 10 ani pentru ca si-a abuzat sexual fosta prietena

Bill Cosby va trebui sa primeasca toata viata consiliera psihologica iar numele sau va figura intr-un registru de profil.

Actorul de comeie a comis infractiunea in urma cu 14 ani, insa abia acum s-a finalizat cazul. S-a incercat sa se ajunga la un final si in cadrul anului trecut, insa instanta nu a reusit sa dea un verdict.

Actorul nu a facut niciun comentariu cu privire la condamnarea sa si a iesit din sala de judecata cu catusele la maini. Actorul poate cere eliberarea conditionata, insa doar dupa ce executa 3 ani de inchisoare.

Chiar daca solicitarea va fi respinsa, acesta o poate reinnoi. Insa daca toate cererile sale vor fi respinse, sunt sanse mari sa petreaca 10 ani dupa gratii.

Publicat: 26 sept. 2018, 10:47 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×