Meghan Markle, „Ducesa inimilor”. A facut un gest mic dar pentru asta a castigat inimile tuturor

Publicat: 26 sept. 2018, 10:02 Autor: Simona Vedete

Meghan Markle primeste atat de multa dragoste pe internet chiar acum, iar asta pentru ca si-a inchis singura usa de la masina. Nu, nu e o gluma.

In decursul zilei de ieri, pe 25 septembrie, Ducesa de Sussex a participat la primul ei eveniment fara Printul Harry, la deschiderea expozitiei Oceania la Academia Regala de Arta din Londra.

Imediat cum a iesit din masina si a dat mana cu una dintre gazde, Ducesa a facut un gest neasteptat pentru multi: si-a inchis singura usa de la masina. Dupa cum se pare, acest lucru este de o reala importanta.

Ca de fiecare data cand Meghan Markle face ceva „normal” (cum ar fi sa-si indrepte parul), Twitter nu rateaza ocazia de a-l lauda pe cel mai nou membru al familiei pentru ca se comporta la fel ca „oamenii obisnuiti”.

Meghan Markle,

Meghan Markle, „Ducesa inimilor”

Meghan Markle,

„O printesa care inca mai are timp sa-si inchida singura portiera masinii. Foarte bine, Meghan!” a scris corespondetul regal pentru The Sun, Emily Andrews.

„Este pentru prima oara cand vad o printesa la datorie care-si inchide singura usa de la masina” a scris un alt admirator pe Twitter. Altii au profitat de ocazie pentru a lauda Ducesa pentru cat de „umila” si „cu picioarele pe pamant” este, in ciuda noului rol de la Palatul Kensington.

„O printesa atat de pretioasa. Tot respectul, ca de obicei”. „Chiar nu cred ca stie ca exista cineva platit ca sa faca asta. Meghan a facut tot timpul asta (si-a inchis singura portiera masinii), ca restul oamenilor obisnuiti.”

„Trebuei sa se opreasca din a face asta. Cineva va ramane in curand fara job” au fost alte comentarii de pe Twitter.

Trebuie clarificam ca aceasta nu este prima data cand Meghen isi inchide singura usa de la masina de cand a devenit parte din familia regala (asta daca nu punem la socoteala aproape 200.000 mii de dati in care si-a inchis singura portiera in perioada de dinainte de a fi ducesa).

Publicat: 26 sept. 2018, 10:02 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă