Prezentator nou la „Totul pentru dragoste”. Ce spune Mirela Vaida despre asta

Publicat: 25 sept. 2018, 18:02 Autor: Simona News 3

Show-ul "Totul pentru dragoste" va avea un nou format, incepand cu noua editie din 1 octombrie 2018. Insa cea mai mare surpriza va fi prezenta unui nou prezentator.

Noul prezentator este Dodo Mesaros, care este extrem de incantat si emotionat sa faca parte din ehipa acestui show. Ramane de vazut daca rolul de co-prezentator al emisiunii „Totul pentru dragoste” i se va potrivi sau nu si cum se va intelege cu Mirela Vaida.

N-ar fi exclus ca acest rol sa i se potriveasca manusa, mai ales ca Dodo are multa experienta atat in radio, cat si in televiziune. Insa recunoaste ca oricum noul rol va fi o provocare pentru el.

”Pentru mine este, în primul rând, o foarte mare provocare și în al doilea rând o adevărată bucurie să cunosc niște oameni foarte pasionați de ceea ce fac, foarte implicați și abia aștept să cunosc concurenții.

Prezentator nou la „Totul pentru dragoste”

Prezentator nou la

Presimt că va urma o perioadă foarte interesantă a noastră, a tuturor, inclusiv a publicului. Pentru mine este prima experiență într-un reality și asta cred că m-a provocat în primul rând.

Cred că viața reală a oamenilor, exact așa cum este ea, oamenii surprinși în momentele lor unice sunt elementele unice care ne țin în priză, astea ne plac tuturor. Cred că telespectatorii vor fi atrași din primele minute,” a spus Dodo Mesaros.

Sezonul 2 din „Totul pentru dragoste” va fi transmis incepand cu 1 octombrie pe postul de televiziune Antena 1, de luni pana vineri, incepand cu ora 14:00. In cadrul acestei emisiuni de divertisment, oamenii vor sa-si gaseasca dragostea iar cuplurile vor sa-si demonstreze fidelitatea.

In joc sunt pusi cei 5.000 euro, pe care concurentii ii pot castiga prin indeplinirea unei dorinte.  Partea cea mai interesanta este data de faptul ca telespectatorii vor putea participa activ in cadrul show-ului.

Publicat: 25 sept. 2018, 18:02 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă