E oficial! Brigitte si Ilie Nastase, la tribunal: „Nu știi ce iti rezerva viitorul. Trebuie doar sa speri”

Publicat: 26 sept. 2018, 11:21 Autor: Simona Vedete

Brigitte Sfat si Ilie Nastase au astazi un nou termen in procesul de divort, intentat in luna februarie a acestui an chiar de Brigitte.

Zi cu emotii pentru cei 2. Brigitte si Nastase s-au intalnit la tribunal pentru a finaliza procesul de divort, dupa multe speculatii cu privire la finalizarea acestuia.

Este o zi decisiva pentru amandoi si ramane de vazut cum vor reactiona acestia si daca totul va decurge linistit, sau vor interveni probleme.

Cel care a ajuns primul la tribunal a fost Ilie Nastase, insotit de avocatii sai. Cum a intrat in sala, fostul tenismen s-a grabit sa semneze mai multe acte.

Si Brigitte si-a facut aparitia, insa cu 30 de minute mai tarziu decat era stabilit. Era foarte grabita sa intre in sala de judecata, dar totusi si-a facut timp pentru a discuta cu jurnalistii prezenti.

E oficial! Brigitte si Ilie Nastase, la tribunal:

E oficial! Brigitte si Ilie Nastase, la tribunal

„Sunt fericita ca sunt sanatoasa si sper ca data viitoare cand sunt pe un pat de spital sa nu fiu singura ca data trecuta. Nu stii ce iti rezerva viitorul. Trebuie doar sa speri.”, a declarat Brigitte Sfat pentru Antena Stars.

„Cu sentimente asa si asa vin. N-am ce sa regret nimic in viata asta. Surpriza, vedem daca divoram azi. Nu exista partaj”, a continuat aceasta.

Venirea lui Brigitte la tribunal a fost o surpriza, dupa ce aseara a avut o iresire nervoasa in cadrul emisiunii Xtra Night Show. A declarat ca nu se va prezenta azi la tribunal.

In cadrul show-ului, Ilie Nastase a intervenit telefonic si a dat declaratii suprinzatoare.

„Eu sunt de acord. Nu o să îi las nimic, eu nu am copii cu ea şi nu am de ce să îi las. Nu mai vreau circul ăsta care a fost. Nu mă interesează. Nu am nicio treabă. E puţin urât să vii cu o zi înainte de divorţ să faci circ.

Anul trecut erai cu Cazacu. Dacă nu vrei să îmi dai divorţul poate se supără Corneliu (n.r. actualul iubit al lui Brigitte Sfăt). Fata cu care sunt are foarte bun simţ şi vrea să se termine mai întâi şi apoi intrăm în relaţie.

Numele nu i-l dau… Te-am chinuit eu un an? Tu m-ai chinuit opt!”, a spus Ilie Năstase.

Publicat: 26 sept. 2018, 11:21 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă