Femeia care isi AUDE organele, zilnic. E torturata de sunetul ochilor care i se misca in cap

Publicat: 15 ian. 2019, 18:43 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Pam Roberts, de 49 de ani, este din Maidstone, Kent, Anglia, si sufera de o boala rara numita SSCD, boala care o innebuneste.

Femeia care isi AUDE toate organele, zilnic, sustine ca e torturata. Aceasta nu va scapa niciodata de aceste sunete. Boala pe care o are ea la creier este rara. Medicii sustin ca nu pot face nimic pentru ea, informeaza mirror.co.uk.

Boala pe care femeia o are se numeste dehiscența canalului semicircular superior (SSCD). Asta inseamna ca femeia aude constant cum organele ei lucreaza. De la bataile inimii, la miscarile pe care ochii ei le fac in cap.

Conditia ei este rara si inseamna ca femeia are o gaura intre creier si urechea interna. Ceea ce inseamna ca, fara voia ei, femeia e obligata sa isi auda, non-stop, sunetele organelor interne.

„Cel mai dificil lucru pentru mine e sa imi aud vocea ‘sparta’, tot timpul. Nu pot scapa de ea. Sunt zile grele in care nici macar nu raspund la telefon pentru ca nu suport sa ma aud. Trebuie sa am sunet in fundal constant ca sa nu ma mai gandesc la organele mele.

Sora mea mai mare iubeste muzica live si mama mea iubeste shoppingul in centre comerciale mari. Obisnuiam sa merg cu ele, dar nu mai suport zgomotele. Imi dezamagesc zilnic familia si prietenii, dar nu ma inteleg ca sufar.

Te afecteaza mental si te baga in depresie. Am ramas doar o cochilie din fosta femeie care eram”, sustine femeia. Dehiscența canalului se referă la o deschidere în os care acoperă o parte din urechea interioară și poate afecta auzul și echilibrul persoanei.

Femeia care isi AUDE organele, zilnic

Femeia care isi AUDE organele, zilnicMedicii sustin ca boala poate fi prezenta inca de la nastere, dar se face simtita abia la varsta de 45 de ani. 1% din populatie sufera de SSCD. Pam este una din aceste persoane. Pe langa ea, in Anglia, inca 10 persoane sufera de aceasta boala.

Femeia care isi AUDE organele, zilnicPam a fost diagnosticata in 2015. Din cauza bolii sale, familia ei a inceput sa se destrame, treptat. Femeia sustine ca se retrage in camera, singura, refuza sa mai comunice cu oamenii live sau in mediul online. E complet schimbata si medicii nu pot face nimic pentru ea.

Femeia care isi AUDE organele, zilnic„Sotia mea e schimbata. Nu mai suporta nici sa vorbeasca. In fiecare zi isi aude organele: pasii facuti in casa, ochii cum se mica, propria voce si chiar si respiratia. Se simte ametita si lipsita de echilibru”, sustine sotul lui Pam.

Femeia care isi AUDE organele, zilnicFemeia s-a chinuit sa tina si cele doua sarcini, timp de 9 luni. Auzea organele ei, dar si pe ale copiilor. Femeia sustine ca acum nu se mai poate juca cu cei mici deoarece tipa si nu mai suporta galagia pe care orice copil mic o face.

Publicat: 15 ian. 2019, 18:43 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×