Fața ”nevăzută” a Prințesei Diana! De ce ar fi fost obsedată de bărbații însurați

Publicat: 01 Sep. 2020, 12:47 Vedete

În data de 31 august s-au împlinit 23 de ani de la moartea Prințesei Diana. Dar care este fața ”nevăzută” a femeii care a fost una dintre cele mai iubite de oameni?

Poveștile ar veni dintre pereții Palatului Kensington, unde Prințesa Diana și Prințul Charles s-ar fi îndreptat spre o ”căsnicie – dezastru”.

”Există un mit cum că Charles şi Diana au trăit fericiţi în acest palat, în primii lor ani de relaţie. În realitate, îi puteai auzi certându-se din prima zi în care s-au mutat aici. Auzeam frecvent din apartamentul lor cum aruncau cu tablouri, farfurii, vaze şi orice le cădea în mână, pe lângă ţipetele aferente. Dar eram instruiţi să fim discreţi în orice situaţie”, povestește un fost angajat al Palatului, arată Ok! Magazine.

Totodată, Prințesa Diana ar fi fost atrasă excesiv de mult de bărbații însurați. După ce ea și Prințul Charles s-au despărțit, în anul 1992, iar bărbatul s-a mutat din Palatul Kensington, după un timp ar fi dezvoltat o pasiune pentru dealerul ei de artă, Oliver Hoare, un bărbat pe care l-ar fi hărțuit. Totuși, nimeni nu își explică de ce Prințesa Diana ar fi fost obsedată de bărbații însurați. Unii psihologi spun că ar fi ”căutat” un ”acel ceva” în persoanele care deja și-ar fi făcut o familie închegată.

„Obişnuia să umble aiurea pe holurile palatului, deghizată şi căutând telefoane de la care îl suna de sute de ori. Obsesia ei a atins un asemenea grad, încât soţia lui Hoare i-a sugerat acestuia să sune la poliţie. Probabil că a fost dureros pentru ea când, într-o zi, a primit un mic colet la Palatul Kensington, în care i se returna un cadou pe care i-l făcuse bărbatului: o pereche de butoni care au aparţinut defunctului ei tată, John Spencer”, dezvăluie angajatul.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana, cu puțin timp înainte de a muri în accidentul rutier: ”Mă așteptam să trăiască”

Pompierul care a ajuns la fața locului a încercat să o salveze pe Prințesa Diana, însă, în cele din urmă, a murit la spital. După 20 de ani de la accident, Sergentul Xavier Hourmelon a declarat că ultimele cuvinte ale ei au fost: ”Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”.

Sergentul era sigur că Prințesa Diana va supraviețui„Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască“.

Publicat: 01 Sep. 2020, 12:47 Vedete
Pe aceeași temă