EXCLUSIV | Sergiu Costache, actor în „Clanul”, oprit de fani pe stradă. Ce întrebări i-au pus: „Soția mea se simte puțin agasată”

Publicat: 19 feb. 2023, 12:44 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Sergiu Costache, actor în „Clanul”, serialul de la Pro Tv, secrete de la filmări și din viața personală!

Sergiu Costache, actorul din „Clanul”, serialul ce se difuzează duminica, de la 20.00, la Pro Tv, ne-a dezvăluit secrete de pe platourile de filmare, dar și din viața personală. Sergiu face curățenie și mâncare acasă, petrece timp cu fetița, cu soția, dar joacă și Fifa cu prietenii.

Duminică, 19 februarie, ora 20.00, începe sezonul 2 al serialului „Clanul”, la Pro TV!

Sergiu Costache, actor din „Clanul”: „Abia puteam să rostesc pentru că efectiv nu pot deschide gura, mi se încleștează maxilarul”

Ceva peripeții din noul sezon pe care poți să le dezvălui?

Cele legate de frig pentru că a fost incredibil de frig. Problema este că eu nu mă pot mișca, norocul meu a fost că nu am avut replici foarte multe. Abia puteam să rostesc pentru că efectiv nu pot deschide gura, mi se încleștează maxilarul.

Au venit fetele de la costume să-mi pună pe mine haine pentru căldură, dar degeaba. Am filmat într-o hală unde era mai frig decât afară. Ieșeam între duble afară, deși afară era cu minus, ca să mă încălzesc. După ce a apus soarele m-am trezit cu o durere de cap și mi-au înghețat mâinile prin mănuși. Nu ne plângem, face parte din meserie, este frumos dar dacă s-ar putea să nu mai filmăm în frig ar fi perfect. Am răcit puțin, dar trebuie să trecem peste.

Te opresc oamenii pe stradă? Ce îți spun?

Da, mă opresc oamenii pe stradă. Mai nou mă întreabă când apare sezonul 2, înainte de a se da oficial data și se leagă de brichetă, ”Unde este bricheta?”.

Este serialul cu cea mai mare vizibilitate, la modul cel mai serios, din toate la care eu am jucat. Soția mea nefiind obișnuită cu această lume, se simte puțin agasată de ceea ce se întâmplă atunci când ieșim, deși nu suntem deloc agasați, sunt oameni care vor să facă poze, oameni care te apreciază, oameni te complimentează și oameni care se uită.

Cum se relaxează Sergiu Costache din „Clanul”: „Ascult muzică, citesc ceva, dacă nu îmi place încep altă carte, și puțin FIFA când nu este prin preajmă fetița mea”

Cum i-ai explicat soției?

Ea știa oarecum că se va întâmpla asta, însă nici eu nu mă așteptam la așa ceva. Am fost implicat in proiecte ok, la fel cu expunere și eram obișnuiți amândoi însă nu ca acum. Nu am ce să explic, și-a dat și ea seama că serialul este foarte expus și este foarte plăcut și se uită foarte multă lume. Va trebui să se obișnuiască pentru că vor urma sezoane, sperăm. O să fie din ce în ce mai vizibil.

Cum te relaxezi când nu ești la filmări?

Îmi place să mă plimb, dar să nu fie frig. Nu știu să schiez și nici nu mi se pare confortabil să mă apuc acum deși mă încântă ideea de schi. Prefer să mă duc undeva unde este zăpadă, dar să nu fie pe aici prin București. Depinde și de mood-ul pe care îl am, ascult muzică, citesc ceva, dacă nu îmi place încep altă carte, și puțin FIFA când nu este prin preajmă fetița mea pentru că atunci vrea și ea.

Eu locuiesc în Chiajna și toți prietenii mei se plâng că stau departe așa că joc singur, dar când totuși vin în vizită facem și un mic turneu. Am primit cadou noul joc din parte finilor și acum stau și mă mai joc. Găsesc cumva echilibru, soția nu se supără când joc FIFA. Când vine de la muncă găsește mâncare, am grijă de toate.

Publicat: 19 feb. 2023, 12:44 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă