Denis Hanganu, declarații în exclusivitate despre cum s-a filmat scena de bătaie din această seară din CLANUL: ”Am avut lovituri de contact pe mai multe niveluri de înălțime”

Publicat: 28 nov. 2022, 20:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Denis Hanganu, declarații în exclusivitate despre cum s-a filmat scena de bătaie din această seară din CLANUL!

Denis Hanganu, declarații în exclusivitate despre cum s-a filmat scena de bătaie din această seară din CLANUL! În fiecare săptămână, scenele din serialul CLANUL au surprins prin realitate, dar și duritate. Actorii au declarat cu fiecare ocazie că nu au avut dubluri în momentul în care au filmat, așa că rămâne de interes modul în care ei s-au pregătit, dar și cum au trăit aceste secvențe.

Denis Hanganu, declarații despre cum s-a filmat scena de bătaie: „Scena de luptă, exclusiv, a fost filmată în 5 ore”

După ce săptămâna trecută, în episodul 10, Tudor, personajul interpretat de Denis Hanganu a avut parte de o luptă fizică cu David, personajul jucat de Marian Olteanu, care l-a făcut pe cel din urmă să declare că timp de 3 săptămâni a avut dureri, în această seară, personajul principal va avea parte de o nouă scenă dură.

De această dată, Tudor va avea parte de o confruntare directă cu Mircea (Constantin Dogioiu), omul de încredere al lui Tătuțu.

Lupta din episodul 11 a fost cea mai complexă de până acum. Am avut lovituri de contact pe mai multe niveluri de înălțime, inclusiv la sol, plus utilizarea unor arme de foc și arme albe. Scena de luptă, exclusiv, a fost filmată în 5 ore și dintr-o singură dublă. Fiindcă am folosit același mod de filmare precum la cea din episodul 1, timpii cresc exponențial.

Denis Hanganu: „Credeți-mă, e foarte solicitant”

Înainte de fiecare mișcare sau lovitură se dă comanda „freeze” la care actorii „îngheață” în pozițiile în care sunt în acel moment. Ulterior camera se recadrează pentru următorul unghi de filmare, apoi urmează iarăși comanda „acțiune” înainte să se întâmple lovitura și tot așa. Interesant de precizat este că de cele mai multe ori comanda „freeze” te prinde în câte-o poziție total nefirească și lipsită de echilibru în care trebuie să stai nemișcat pentru fiecare repoziționare a camerei și pentru eventuale retușuri de make-up. Uneori chestia asta poate dura și 5 -10 minute în funcție retuș sau de unghiul din care se va filma lovitura următoare, timp în care tu trebuie să stai exact în poziția aia, concentrat și pregătit pentru mișcarea ce va urma.

Credeți-mă, e foarte solicitant, dar sunt mereu entuziast la tipul asta de secvențe și la secvențele de acțiune în general fiindcă realizez că ele sunt cireașa de pe tort a serialului, așa că mă străduiesc mereu să-mi fac treaba cât mai bine pentru ca cei de acasă să poată viziona totul cu mult suspans”, declară Denis Hanganu, actorul principal al serialului.

PRO TV a declarat de curând că au mai rămas doar 3 episoade din primul sezon al serialului CLANUL. Însă, filmările au început deja pentru sezonul 2.

Publicat: 28 nov. 2022, 20:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă