Marian Olteanu, declarații exclusive despre scena bătăii din CLANUL: ”După acel pumn în coaste, vreo trei săptămâni m-a durut”

Publicat: 21 nov. 2022, 17:06 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Marian Olteanu, declarații în exclusivitate despre scena bătăii din această seară din CLANUL!

Marian Olteanu, declarații în exclusivitate despre scena bătăii din această seară din CLANUL, serialul ce se difuzează în fiecare luni, la Pro Tv. CLANUL a adus la start nume puternice, dar și scene în premieră în România!

În doar câteva ore, în cel de-al zecelea episod, Tudor și David, personajele principale ale seriei, interpretate de Denis Hanganu și Marian Olteanu vor avea parte de o secvență spectaculoasă desprinsă din filmele de acțiune: o bătaie în toată regula.

Marian Olteanu, despre bătaia cu Denis Hanganu: „Este cât se poate de real, nu am avut dubluri pentru lovituri. Cam atât de real, încât după acel pumn în coaste, la care am avut o reacție cât se poate de reală și deloc jucată, vreo trei săptămâni m-a durut”

Cei de acasă se vor bucura de o scenă de neratat, după ce Tudor îi va aminti lui David una dintre vechile lui amenințări: ”Ți-am zis să nu te apropii de familia mea. Nu ai înțeles”. Pentru ca scena să fie una cât mai veridică, cei doi actori au avut parte de pregătire și au jucat chiar ei, încasând câteva lovituri care le-au rămas ca ”amintire” câteva zile bune.

Trebuia să vină și acest moment: o secvență de bătaie cu Tudor! Îl cunosc pe Denis de multă vreme și ne înțelegem foarte bine, dar până acum nu am avut parte de o astfel de scenă împreună. Nu a fost deloc ușor pentru că tot ceea ce veți vedea în această seară este cât se poate de real, nu am avut dubluri pentru lovituri. Cam atât de real, încât după acel pumn în coaste, la care am avut o reacție cât se poate de reală și deloc jucată, vreo trei săptămâni m-a durut și m-am gândit la filmare. Îmi place faptul că acest serial ne aduce constant noi provocări și abia aștept să vedeți ce v-am pregătit și mai departe în CLANUL!”, declară Marian Olteanu, actorul principal al serialului, pentru CIAO.RO.

Marian Olteanu, despre una dintre cele mai grele secvențe din CLANUL

Recent, Marian Olteanu ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv cum au decurs lunile de filmare pentru primul sezon CLANUL, dar și ce secvență i s-a părut una dintre cele mai grele. „Probabil cea mai grea secvență de filmat nu a ținut neaparăt de complexitatea modului de a filma, a fost secvența din episodul 7 când plâng la poza cu Ciomag, pentru că acea secvență se filma în mijlocul verii, la etajul 18 și aerul condiționat era oprit în apartament ca să nu aibă probleme cei de la sunet”, ne-a spus actorul.

Foto: PR Pro Tv

Publicat: 21 nov. 2022, 17:06 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă