EXCLUSIV | George Mihăiță, actorul care îl joacă pe Bebe Măcelaru’ în Clanul, oprit de oameni pe stradă: ”Dumneata, la cimitir, o să pleci Tătuțu”

Publicat: 20 feb. 2023, 10:45 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

George Mihăiță, actorul care-l interpretează pe Bebe Măcelaru’ în „Clanul”, serialul de la Pro TV, spune că repetă zilnic ore în șir textul pentru rolul său.

George Mihăiță, actorul care-l interpretează pe Bebe Măcelaru’ în „Clanul”, serialul de la Pro TV, ce se difuzează duminica, de la 20.00, spune repetă zilnic ore în șir textul pentru rolul său.

Mai toată lumea a așteptat cu sufletul la gură ziua de 19 februarie ca vadă la Pro Tv, începând cu ora 20.00, sezonul 2 al serialului „Clanul”. Întrebarea de pe buzele tuturor era „A murit sau nu Bebe Măcelaru’?”.

Ei bine, George Mihăiță sau Bebe Măcelaru’ luptă în sezonul 2 al serialului! Îndrăgitul actor repetă textul câte 8 -10 ore pe zi, după cum a dezvăluit în interviul exclusiv pentru CIAO.RO!

George Mihăiță, despre rolul pe care-l interpretează în „Clanul”

Ce face domnul George Mihăiță și ce face domnul Bebe Măcelaru?

Domnul Bebe Măcelaru luptă în continuare cu cei care nu îi sunt la suflet și ne bucurăm că există o luptă în cadrul serialului.

Echipa este sudată, vorbim și de echipa tehnică și de echipa artistică, întreaga echipă a serialului s-a sudat. Și este o chimie extraordinară așa cum eu nu am mai văzut.

Pentru noul sezon „Clanul”, ați filmat pe un câmp, într-un frig îngrozitor…

Da, am tremurat cu toții, dar sunt riscurile meseriei cum s-ar spune, când știi pentru ce lupți, treci mai ușor peste orice. Am filmat și vara și iarna, nu este primul film la care lucrez, uneori în frig, uneori în căldură.

De unde mai găsiți atâta energie?

Dacă este bucuria de a juca și bucuria de a oferi telespectatorilor ceva din ceea ce facem noi, asta îți dă energie. Încerc să-mi încarc bateriile dacă nu sunt 100%, însă ca interpretare aș vrea să fie 100%.

Bebe Măcelaru’: „Dacă nu le înveți așa cum le-au scris Lia și Anghel Damian, cred că tu greșești ca actor”

Citiți mult textul?

Foarte mult, câte 8-10 ore pe zi. Topica, agramatismele, scenele sunt extraordinar scrise și am terminat deja 8 episoade din sezonul 2, iar eu nu am schimbat niciun cuvânt. Uneori sunt 4-5 pagini de text, vă dați seama că este greu să reții atâtea pagini de text așa cum sunt scrise. Dacă nu le înveți așa cum le-au scris Lia și Anghel Damian, cred că tu greșești ca actor.

Te gândești uneori să îți faci și un fel de regie a personajului și te confrunți cu regizorul. Sunt regizori extraordinari aici, și modești, super profesioniști, dar asta se vede în audiența pe care o are serialul.

Vă opresc omenii pe stradă? Vă strigă Bebe Măcelaru?

M-a oprit cineva și mi-a zis ”Dumneata, la cimitir, o să pleci Tătuțu”.

George Mihăiță, despre „Bebe Măcelaru’”: „Mă gândeam că este cam antipatic personajul acesta”

Cum ați reacționat?

Nu ai cum să reacționezi. Eu mă știu, când am început filmul, mă gândeam că este cam antipatic personajul acesta și când mi-a spus Anghel Damian: ”V-am ales pe dumneavoastră”, am vrut să fie un personaj iubibil. Într-adevăr, nu mă așteptam ca publicul să iubească personajul, să-mi spună oamenii pe stradă că tot farmecul este acest personaj.

Eu am încercat de multe ori să ofer personajelor și din datele mele, ale lui George Mihăiță, acolo unde se putea, am vrut să fac om până la urmă. Situațiile în care intră sunt delicate, dar el probabil când era mic copil, era cum eram eu când eram mic.

Publicat: 20 feb. 2023, 10:45 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă