EXCLUSIV| Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit 70 de kg! ”Sunt mândră de schimbare”

Publicat: 30 sept. 2021, 15:11 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit 70 de kg? Jurata „Bravo, ai stil! Celebrities” a povestit, printre altele, într-un interviu acordat exclusiv pentru CIAO.RO, cât de mândră este de silueta ei impecabilă!

Reporter: Raluca, cum te pregătești pentru noile provocări din cel de-al șaptelea sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”?

Suntem foarte pregătiți în acest al șaptelea sezon al show-ului fenomen „Bravo, ai stil!Celebrities”, care nu întâmplător se numește Metamorfoza. Suntem și vom fi părtașii unor adevărate transformări ale  celebrităților care concurează. Este un sezon fantastic cu concurente frumoase, ofertante. Publicul va avea tot pachetul, atât din punct de vedere al entertainmentului, cât și al stilului, va fi strălucirea supremă. Sunt emoționată în permanență, dar mă bucur să trăiesc fiecare secundă din ceea ce se întâmplă în acest nou sezon.

Sezon nou, colegi noi! Îl știai de dinainte pe Tibi Clenci, cel care se alătură acum mesei juriului și împreună cu tine și Maurice va fi cu ochii pe cele 9 concurente?

Da, în acest sezon îl avem alături de noi la masa juriului pe Tibi Clenci și suntem foarte încântați. Este un prieten vechi, ne știm de peste 20 de ani, lucrează împreună cu Maurice Munteanu de mulți ani. Avem o relație care a dăinuit în timp și acest lucru se vede, există acea chimie, acea legătură.

Cum se reinventează Raluca Bădulescu

Cu ce imagine nouă vii în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”?

La fel ca și concurentele și noi, jurații, ne străduim cu fiecare sezon să aducem cea mai bună versiune a noastră. Ne preocupăm de ținute, de look, de diete și multe alte lucruri. Pauza dintre sezoane este pentru mine o perioadă pe care mi-o acord pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe și un prilej de a ne reinventa. Și pentru jurați fiecare sezon este o mare provocare.

Ce părere ai despre operațiile estetice? Tu ai fost mereu deschisă în acest sens!

Am fost mereu deschisă cu privire la acest subiect. Dacă aș putea aș fi în fiecare an pacienta clinicilor de gen. Merg la saloanele de înfrumusețare constant, este chiar o obligație a fiecărei femei să se întrețină, asta nu înseamnă că trebuie să recurgă la operații estetice.

Eu îndemn pe fiecare să facă ceea ce consideră de cuviință, ceea ce o face fericită. Eu cred în operații estetice, în proceduri minim invazive, sunt un susținător al chirurgiei plastice și al unei upgradări, al unei transformări într-o versiune mai bună a noastră.

Ce nu ți-ai face însă niciodată, estetic vorbind?

Niciodată nu spun niciodată, nu știu ce îmi rezervă timpul, ce surprize îmi oferă trecerea anilor. Sunt deschisă la orice, având în vedere că acest domeniu este în continuă dezvoltare și apar tot felul de noi proceduri, intervenții.

”Fiul meu este fashionist”

Cum îți place să definești stilul tău vestimentar?

L-aș defini eclectic, cu accente extravagante, uneori elegant, însă masiv accesorizat. Simt nevoia de schimbări de look, de registru vestimentar foarte des. Având în fiecare zi provocarea show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” îmi face imensă  plăcere, nu este un secret că pasiunea mea este moda.

Cum a fost vara asta pentru tine? Ce lucruri noi ai experimentat împreună cu fiul tău?

A fost o vara foarte frumoasă, de care ne-am bucurat foarte mult. Anul trecut am trăit cu toții o vară altfel și am învățat să prețuim altfel timpul pe care îl petrecem alături de cei apropiați, de familie. Apreciem altfel momentul în care privim marea, în care mergem la o petrecere.

Cred că această perioadă în care am luat o pauză să medităm asupra vieții și a relațiilor cu cei din jur ne-a prins bine. Am fost plecați în vacanță la Ibiza, am fost la Madrid împreună cu Alex. Fiul meu a avut alt program, are deja 18 ani, dar am petrecut și clipe împreună, am profitat de prezența lui și ne-am bucurat împreună de tot ceea ce ne-a oferit această vară.

Cum este fiul tău? Îți cere părerea în privința alegerilor sale vestimentare?

Alex este desăvârșit, nu pentru că este copilul meu. Eu învăț de la el, este foarte updatat cu trendurile, atât în fashion cât și în muzică, film, cărți, sunt multe informații pe care eu le aflu de la el. Sunt foarte interesată de cum gândește, ce visează, cum își definește viața, personalitatea. Suntem foarte apropiați, dar, chiar și din postura de jurat la „Bravo, ai stil!”, îmi doresc să fiu la curent cu tot ceea ce este actual. El are un stil vestimentar bine definit, seamănă cu mine.

Îi plac acele animal print-uri, lucrurile Flashy, ținutele accesorizate masiv, dar mai puțin extravagant. Poartă mult negru. Mă bucur că este un fashionist, dar mai ales că este un elev excepțional.

”Sunt mândră de schimbare”

Raluca, când te uiți acum la tine cum arăți în costum de baie, ce îți vine imediat în gând? Cât de mândră ești de tine și de silueta ta  acum?

Tiparele sociale pe mine mă agită. Sunt tot eu și acum, și atunci. Nu gândesc altfel, nu am altă personalitate, sunt aceeași Raluca cu aceeași prieteni în jur, aceeași vervă, același spirit. Sunt mândră că am reușit să fac această schimbare, dar a venit ca o nevoie pentru starea mea de sănătate. Mă bucur că am ajuns să mă mândresc cu o siluetă impecabilă, dar nu despre asta este vorba în viață. Oamenii nu trebuie judecați prin prisma siluetei. Cu toții avem ceva special, frumusețea vine din noi, nu trebuie să alergam după imaginea perfectă. Eu m-am simțit bine în pielea mea și atunci, și acum, am fost și sunt …eu.

Cum îți place să  îți caracterizezi jumătatea? Ce înseamnă soțul tău pentru tine?

Soțul meu pentru mine înseamnă tot, așa și funcționăm. Este jumătatea mea mai bună. Îmi dă aripi, mă sprijină în ceea ce fac, este soțul și tatăl perfect și împreună alcătuim o familie. Mă ajută, alături de fiul meu, de părinții mei, de colegii mei din familia Kanal D. Nu am cuvinte să îi mulțumesc lui dar și celorlalți, inclusiv publicului, pentru că sunt ceea ce sunt datorită lor. Îi iubesc și vă iubesc la nebunie.

 

 

Publicat: 30 sept. 2021, 15:11 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă