Ilinca Vandici, la momentul adevărului: ”Sunt genul de mamă care golește cardul…”

Publicat: 31 aug. 2021, 16:37 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ilinca Vandici, la momentul adevărului! Vedeta a avut o vară frumoasă și relaxantă în care s-a dedicat mai mult soțului ei, Andrei, și băiețelului său de 4 ani, Zian, și a povestit pentru CIAO.RO cum a fost în vacanță! 

Reporter: Ilinca, cum te pregătești pentru cel de-al șaptelea sezon “Bravo, ai stil”? Cum vei fi acum la înălțime?

Mă pregătesc cu drag, cu super multă energie și cu super multă dragoste. Am declarat-o de multe ori, „Bravo, ai stil!” este pentru mine familie, al meu! Cu foarte multă bucurie, fericire, plec acasă obosită dar este o oboseală plăcută, frumoasă, pe care îmi doresc să o simt în fiecare zi cât mai mult timp.

Ilinca Vandici, la momentul adevărului

„Bravo, ai stil! Celebrities”, Metamorfoza, va fi un sezon absolut fabulos, pentru că evoluăm permanent și este normal ca în fiecare an să ne perfecționăm, să fie și mai bine, și mai frumos, și mai plin de subiecte, mai interesant, mai fascinant. Voi fi la înălțime pe tocuri de 12 cm și nu numai, pentru că știu foarte bine cine sunt, știu unde am ajuns, cât am muncit, știu ce pot oferi;  încerc să mă perfecționez cu fiecare sezon și cu fiecare proiect care vine și da, evoluez în permanență însă, cu toată modestia din lume … știu că sunt la înălțime.

Cât de mult ai vorbit la telefon în vacanță?

Nu atât de mult. În afară de proiectele pe care le-am avut în desfășurare și care trebuiau rezolvate, programate, organizate și realizate și, în afară de câteva telefoane între prietene, n-am vorbit atât de mult la telefon ca în alte perioade din viață pentru că mi-am dorit mult să mă relaxez, să mă odihnesc și să mă bucur de această pauză.

Cum a fost vara asta pentru tine? Ți-ai fi dorit să fie mai intensă? Ai avut timp să faci tot ce ți-ai propus în vacanță?

A fost suficient de intensă, nu aveam așteptări de o intensitate mai mare… A fost încărcată cu de toate, am avut foarte multe lucruri de făcut, am avut proiecte superbe pe  care le vedeți și la mine pe Instagram, prin București și prin toate orașele din țară, care mi-au bucurat sufletul și pentru care cu mare drag am lucrat. Am avut o vară plină. În vacanță am avut timp să fac tot ce mi-am dorit, adică să mă odihnesc, să stau cu copilul și să îmi


Ce obstacole a depășit Ilinca Vandici în căsnicie

Dacă ai fi avut mai mult timp pentru tine cum l-ai fi valorificat?

Nu știu să răspund la această întrebare. Cumva, timp pentru mine nu mai am de când s-a născut Zian, sau dacă îl am, se reduce la câteva ore pe lună și nici nu știu ce aș face dacă aș avea mai mult timp liber pentru mine; și nici n-am nevoie de ceva anume, nu tânjesc după ceva. Mi se pare că viața mea e super organizată așa cum este, și mă împlinește extrem de tare.

Spuneai într-un interviu că tu și soțul tău nu ați avut timp pentru voi! Dacă ar fi să schimbi ceva în relația ta cu Andrei, ce ai face în plus, ce ți-ai dori mai mult, ca să fie mai bine decât acum?

Aș valorifica cumva timpul în doi, pentru că Zian a venit foarte repede și atunci amintirile noastre, sau 90% dintre ele sunt în trei. Dar, eu zic că ne-am descurcat foarte bine și în formula aceasta, de trei. Asta aș fi făcut, aș fi amintiri în doi, dar atât, sunt foarte mulțumită de locul și nivelul la care sunt acum, n-aș schimba nimic.

Cum te vezi ca soție peste alți 5 ani?

Mult mai relaxată, mult mai echilibrată, mult mai flexibilă, mult mai împăcată. Va mai crește și copilul…deja o să aibă 10 anișori și cu siguranță comunicarea va fi un pic mai facilă decât este în acest moment, și atunci și relaxarea mea va veni într-un mod absolut natural, fapt care se va răsfrânge și asupra căsniciei, a relației de soț-soție. Atâta vreme cat totul merge ca pe roate, nu am de ce să schimb nimic, pentru că nu schimb ceva ce funcționează.

”Mi-e teamă de moarte”

Care este cea mai mare frică a ta?

Mi-e teamă de moarte, nu știu de unde și de ce am această frică, o am de ceva vreme, accentuată mult mai mult de când s-a născut Zian. Încerc să fiu cât se poate de reținută și precaută cu toate riscurile la care mă supun pentru că îmi doresc să fiu cât mai mult timp alături de copilul meu și alături de familia mea, și atunci n-aș vrea să se întâmple ceva …

Cum arată meniul tău într-o zi? Ce pofte culinare îți faci dimineața, la prânz și seara?

Mănânc puțin, nu des, trei mese pe zi, cantitate puțină de hrană. Dimineața mănânc un iaurt cu ovăz sau o banană, la prânz mușchi de vită sau un piept de pui, cu orez sau cu salată, iar seara, în general pește, salată.

Ilinca Vandici, la momentul adevărului: ”Sunt genul de mămică care golește cardul”

Ai trișat vreodată într-o dietă pe care ai ținut-o?

Bineînțeles că am trișat, suntem oameni, nu roboți. Eu nu pot să țin diete…eu mă educ în a avea un stil de viață sănătos, ceea ce nu înseamnă dietă. Dieta se rezumă la o anumită perioadă de timp, eu încerc să-mi duc toată viața într-un stil sănătos, cu alimentație sănătoasă, care să mă ajute să-mi păstrez și un corp armonios, dar și să fiu sănătoasă. Bineînțeles că într-un an, doi, trei, șapte am trișat, de foarte multe ori și cred că ăsta este cumva . În mod normal mănânc sănătos și am foarte mare grijă la siluetă, la alimentație, la orele de sport, de somn, etc., însă atunci când mi-e poftă de junk-food sau de ceva dulce, nu-mi refuz această plăcere, ba dimpotrivă, îi dau corpului ceea ce-mi cere.

Zian începe grădinița! Cum arată garderoba băiețelului tău? Mai bine decât a ta? Ești genul de mămică care golește mereu cardul la cumpărături atunci când vine vorba de copilul ei?

Sunt genul de mămică care golește cardul pentru a-i cumpăra copilului mai multe decât pentru ea însăși. În egală măsură, fiind băiat, variantele nu sunt atât de diversificate, precum ar fi la fete. În general, îmi place să-l îmbrac monocrom. Îmi place să fie cool, fashion, să se simtă bine, confortabil, foarte fresh și young… că are doar patru ani.

 

 

Publicat: 31 aug. 2021, 16:37 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă