A slăbit mult, iar soțul îi îndeplinește dorințele pe bandă rulantă! Oana Radu a primit cadou o petrecere de aproape 10.000 de euro!

Publicat: 09 dec. 2021, 18:19 Autor: Dora Bazavan Vedete

Oana Radu și-a sărbătorit ziua la un restaurant de fițe din centrul Capitalei și a fost toată numai un zâmbet. A ajuns la 57 de kilograme și își permite să poarte cele mai mulate ținute, așa că de ziua ei, sărbătorita a îmbrăcat o bluză cu spatele gol și a fost admirată îndeaproape. Am aflat însă ce cadou i-a făcut soțul ei, antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, care este topit după frumoasa lui soție.

Reporter: Oana, ai împlinit 28 de ani. Cum te simți?

Sunt foarte fericită pentru că sunt înconjurată de persoane dragi cu care am petrecut ziua mea. Am primit foarte multe cadouri.

Dar cel mai important cadou am înțeles că a fost totuși din partea soțului tău! De fapt, cel mai consistent! A decartat bine!

A decartat, da! 9000 de euro!  A decartat pentru că mă iubește. Și când iubești pe cineva dai cu cardul! Nu mai există îndoială. Când iubești o femeie frumoasă, pui cardul!

Ești într-o perioadă favorabilă! V-ați mutat și în casă nouă!

Da, ne-am îndeplinit și acest vis. Ne-am luat un apartament și am acum un acoperiș de-al meu deasupra capului. Nu știu dacă apucăm să ne mutăm de sărbători, trebuie să mobilăm casa, mai durează.

Oana Radu: ”Îmi place cum arăt acum”

Îți merge bine și pe plan profesional. Lansezi alte lenjerii modelatoare…

Da, săptămâna asta mai lansez o colecție de lenjerie modelatoare, o parte, o să se mai lanseze și săptămâna viitoare, iar vineri am un super concurs, o să ofer o geantă foarte scumpă urmăritoarelor mele și abia aștept!

Îți admiram silueta, mai slăbești? Ești mulțumită de cum arăți acum?

Îmi place cum arăt acum și nu îmi pot permite să fac prea multe excese de sărbători. Am mai slăbit între timp, acum am 57 de kilograme. Dar după seara asta voi avea 60, pentru că de ziua mea nu mă voi putea abține de la dulciuri!

Cum va arăta dieta ta de sărbători?

Așa cum am spus, nu voi face excese. Voi mânca doar de Crăciun și de Revelion, tot ce vreau în aceste zile pentru că sunt două zile importante și vreau să mă distrez. Am dezlegare, dar în afară de aceste două zile, trei, nu  voi mai mânca. În schimb, de ziua mea mi-am făcut de cap și am mâncat tot ce mi-am dorit.

Dar de sărbători mănânci șorici, sarmale, friptură?

Nu, nu mănânc eu șorici, pentru că nu îmi place.

Se pregătește să devină mămică?

Atunci la ce poftești cel mai des?

La cozonac, tort, salată boeuf, sarmale, piure…cam atât.

Și soțul ce zice, te lasă?

Soțul nu are ce să comenteze pentru că de multe ori nu știe. Și atunci când nu știi ceva nu ți se întâmplă nimic rău, deci nu va afla practic!

Probabil cu toții vă întreabă pe când un nou membru în familia voastră?

Da… Mai întâi să mobilăm casa și după aceea mai vedem. Acum ne bucurăm de ceea ce trăim în momentul de față. De realizările noastre, de faptul că suntem fericiți și sănătoși.

Acum, sincer, dacă ai obținut silueta asta mega tare…mai aștepți puțin cu copilul?

Mai aștept puțin, da!

Să nu se strice formele pe care le ai acum…Când mai trișezi, așa,  cu mâncarea, soțul te pune să faci exerciții?

Da, mă pune să fac exerciții în plus!

Cătălin, așa cadou să-i faci soției tale, i-ai dat 9000 de euro să își cumpere ce poftește?

O singură soție am, așa că nu am ce să fac! Dacă nu îi fac eu poftele, cine i le face? Obține ce vrea de la mine…

 

 

 

 

Publicat: 09 dec. 2021, 18:19 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×