De ce a suferit Jorge în Dubai. Artistul a rămas fară cardul bancar!

Publicat: 12 mai 2021, 22:41 Autor: Dora Bazavan Vedete

George Papagheorghe aka Jorge are o viață frumoasă.

De câte ori prinde ocazia, Jorge fuge într-o vacanță exotică, ba doar el singur cu soția, așa cum s-a întâmplat în Maldive sau, cu familia, așa cum a fost acum, în Dubai. Doar că în Dubai, carismaticul artist și prezentator TV a avut parte în fiecare zi de câte o surpriză. Mai mult sau mai puțin plăcută! În vacanța cu copiii, Jorge pare să fi fost cu capul în nori. Nu doar că i s-a stricat telefonul din prima zi, dar peripețiile au continuat pentru el. A rămas la un moment dat și fără cardul bancar. Așa că nu a mai putut decât să facă haz de necaz!

“Așa a arătat vacanța noastră de Paste! Există viață și fară social media. Nu am postat nimic intenționat. Am vrut să trăiesc fiecare zi intenționat după ce mi s-a stricat telefonul în prima zi de vacanță. A fost o experiență inedită și care cu siguranță merită repetată (doar faza cu nepostatul). În ciuda faptului că mi s-a stricat telefonul din prima zi…Mi-am pierdut și cardul bancar a doua zi. A fost splendid. A treia zi fetele se întrebau “Azi ce mai pățește George?”. Mulțumesc pentru vacanța asta superbă plină de aventură și iubire. Vă îmbrățișez pe toți și abia aștept să ne vedem la televizor dar și în persoană!”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

“Viața fără telefon este un lux…un lux pe care nu oricine îl poate avea. Stiu că sună utopic însă, după experiența din vacanță, mi-am recăpătat “libertatea”. Luxul de a trăi momentul și de a mă bucura de familie. Par oameni de treabă!”, a mai postat Jorje, care abia așteaptă să apară la ProTV, în fața telespectatorilor săi fideli.

 

 

 

Publicat: 12 mai 2021, 22:41 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×