La TV este o divă, dar stați să vedeți cum este acasă! Raluca Bădulescu, totul despre viața ei de dincolo de micul ecran: „Nu este nicio diferență”

Publicat: 03 aug. 2021, 17:10 Autor: ramona.danciulescu Vedete

Raluca Bădulescu este unul dintre cei mai apreciați critici de modă de la noi. Are mereu apariții impecabile și arată ca scoasă din cutie ori de câte ori își face simțită prezența pe micul ecran, atât la „Bravo, ai stil”, cât și la „Teo Show”, acolo unde comentează, alături de Botezatu, vestimentațiile vedetelor de la noi.

Cu toate acestea, multe doamne și domnișoare s-au întrebat, măcar o dată, cum este diva Raluca Bădulescu, atunci când nu apare la TV. CIAO.RO a stat de vorbă cu vedeta Kanal D, iar aceasta și-a deschis sufletul și ne-a făcut dezvăluiri inedite.

Ei bine, se pare că Raluca Bădulescu cea de acasă se identifică de minune cu Raluca cea de pe TV. Potrivit spuselor vedetei, ea nu este cu nimic diferită atunci când se opresc camerele de filmat: are aceleași trăiri, aceleași sentimente, aceleași pasiuni.

NU RATA – Raluca Bădulescu, dezvăluiri sincere despre cum i s-a schimbat viața după operația la stomac: ”Înainte, aveam 125 de kg, apoi am ajuns la 54 de kg”

În exclusivitate pentru CIAO.RO, Raluca Bădulescu a vorbit deschis despre tot ceea ce ține de viața ei personală, de dincolo de micul ecran.

Raluca Bădulescu, o divă acasă și la TV / Sursă foto: Facebook

„Când nu este la TV, Raluca Badulescu este exact ca atunci când este la TV, sunt fix același om. În plus, „Bravo, ai stil!”, proiectul nostru de suflet este un reality-show, emisiunea „Teo Show”, cu iubita noastră Teo Trandafir este de asemenea live … nu este nicio diferență intre Raluca Badulescu, cea care apare la televizor și cea reală. Prietenii și cunoscuții pot confirma sunt fix același om, iar în ceea ce privește hobby-urile mele zilnice, ce credeți? Cumpărăturile online, muzica, fashion-ul, acestea sunt! Studiez noutățile pentru în aceste domenii, în orice altul, apar noutăți și trebuie fii la curent cu tot ceea ce este nou, fie sunt pe placul tău nu, dar trebuie le cunoști pe toate ca ai un „big picture”.

Ne ocupăm de copil, în măsura în care dorește el, pentru are 19 ani și dați seama este un adolescent pe picioarele lui și, în perioada asta, dorește aibă libertatea lui. Ne petrecem timpul cu animalutele acasă, pentru avem doi caței și două pisicuțe, toate adoptate, petrec timpul cu soțul și meu și evident, la Alexandru Raicu la atelier, nu uitam acest lucru foarte important, unde lucrăm la următoarea ținută pe care o visez”, a declarat Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru CIAO.RO.

Publicat: 03 aug. 2021, 17:10 Autor: ramona.danciulescu Vedete
Pe aceeași temă