Raluca Bădulescu, dezvăluiri sincere despre cum i s-a schimbat viața după operația la stomac: ”Înainte, aveam 125 de kg, apoi am ajuns la 54 de kg”

Publicat: 08 Feb. 2021, 13:05 Vedete

Raluca Bădulescu a făcut declarații sincere despre operația care i-a schimbat viața. Celebra blondă și-a micșorat stomacul în urmă cu câțiva ani și este extrem de fericită datorită alegerii pe care a făcut-o.

Jurata de la ”Bravo, ai stil” a reușit să ajungă la silueta mult visată după ce s-a lăsat pe mâinile medicilor. În cadrul unui interviu pentru revista VivaRaluca Bădulescu a explicat cum i s-a schimbat viața de când a reușit să slăbească.

Înainte de operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu avea 125 de kilograme și a reușit să ajungă la 54 de kilograme.

„Această operație a fost un moment care mi-a schimbat viața în totalitate, în bine. Nu cred că există pacient care să fi trecut prin această operație și care să nu spună că este una dintre cele mai bune decizii luate vreodată. Pur și simplu, domnul doctor Copăescu a făcut o minune. Înainte, aveam 125 de kg, apoi am ajuns la 54 de kg. Asta era acum aproape 8 ani de zile. Este adevărat că am fluctuat în greutate; am avut și 60 și ceva. Este lucrul pe care îl recomand din tot sufletul tuturor persoanelor care au nevoie într-adevăr de acest lucru”, a declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

”Dacă vedeți analizele mele înainte de acea operație și cele de după, păi sunt alt om. Deja, după 6 luni de zile se modifică total analizele. Apoi, cum alergi tu după un copil, cum te bucuri de o plimbare, când tu cari după tine 125 de kg?! Este foarte greu. Kilogramele în plus aduc lucruri negative, mai ales după trecerea anilor”, a mai spus aceasta.

Ce intervenție estetică și-a făcut jurata de la „Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu începuse să ia în greutate, în urmă cu câteva luni, lucru care o stresa și chiar se gândea că ar putea să se opereze iar la stomac, să și-l micșoreze, așa cum a făcut în urmă cu câțiva ani. Jurata “Bravo, ai stil!” însă nu a apelat la aceeași operație, conform surselor din anturajul ei, ci la alta estetică, se pare. Ea și-ar fi făcut abdominoplastie chiar înainte de Sărbători, când n-a avut filmări și a avut timp pentru recuperare.

“Raluca și-ar fi făcut abdominoplastie ca să scape de colăceii de pe burtică. Începuse să ia în greutate și a încercat să slăbească, dar n-a reușit. Și-ar fi făcut această operație ca să scape de grăsimea acumulată în zona abdomenului și să nu mai fie nevoită să o mascheze cu ținute. Ea s-ar fi operat la o clinică privată”, susțin surse din anturajul juratei “Bravo, ai stil!”.

Acum se pare că vedeta are din nou talie de viespe și se simte bine în pielea ei! Mai mult, ea a început să poarte din nou ținute care să-i evidențieze talia subțire, după cum se poate observa pe contul ei de socializare.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Feb. 2021, 13:05 Vedete
Pe aceeași temă