Situația îi scapă de sub control! Raluca Bădulescu începe să se îngrașe la loc, după ce a slăbit 70 de kilograme

Publicat: 22 Feb. 2020, 22:55 Vedete

Raluca Bădulescu a intrat în panică! Jurata de la “Bravo, ai stil!” a început să se îngrașe, se pare, la câțiva ani după intervenția de micșorare a stomacului.

Vedeta cântărea, înainte de operație, nici mai mult, nici mai puțin de 120 de kilograme. După ce și-a micșorat stomacul, Raluca Bădulescu slăbea vizibil, astfel că, în doar câteva luni era mai “ușoara” cu vreo 70 de kilograme.

Raluca Bădulescu s-a îngrășat câteva kilograme

Raluca povestea atunci cât de mult s-a schimbat viața ei de când slăbise, dar și cum și-a înlocuit toată garderobă, de la haine cu mulți X și L, la XS! Mai mult, ea se simțea mult mai bine, mai ales că respecta și un regim alimentar echilibrat. Odată cu noua siluetă, Baduleasca a început să-și rotunjească și veniturile, din contracte de imagine și aparițiile nenumărate la emisiunile tv sau la evenimentele mondene. Tot de atunci a pus mâna și pe unul din posturile de jurați la show-ul “Bravo, ai stil!”.

De o perioadă însă, lucrurile i-au cam scăpat de sub control Ralucăi Bădulescu! Îndrăgita vedetă s-a plâns apropiaților, dar și unor colegi de la emisiune, că începe să ia proporții din nou! Blondina susține că s-a cam îngrășat și se teme să nu ajungă la kilogramele de dinainte de operație.

Raluca Bădulescu a avut 120 de kilograme înainte de operație

“Ma simt bine, dar am început să mă îngraș. Nu știu dacă de la alimentație, de la programul haotic, nesomn…. Însă simt la haine că am mai pus ceva pe mine. Sigur, nu foarte multe kilograme, e greu să-ți dai seama, însă eu, la haine, simt că m-am îngrășat puțin și mi-e teamă să nu mă îngraș și mai tare. Cu ajutorul ținutelor pe care le port, lumea nu-și dă seama că am luat câteva kilograme în plus”, le-ar fi spus Raluca unor apropiați de-ai ei.

Gurile rele spun că dacă nu ai un regim alimentar echilibrat, dacă nu mănânci cantități mici și mese dese, riscul de a te îngrășa înapoi, după operația de micșorare a stomacului, este mare.

 

Publicat: 22 Feb. 2020, 22:55 Vedete
Pe aceeași temă