EXCLUSIV| Raluca Bădulescu are probleme cu silicoanele! Jurata de la “Bravo, ai stil!” vrea să se opereze din nou!

Publicat: 25 Jun. 2020, 11:31 Vedete

Raluca Bădulescu, probleme cu silicoanele! Jurata de la “Bravo, ai stil!” intenționează să se opereze din nou la nivelul sânilor!

Raluca Bădulescu și-a pus implanturi în urma cu aproximativ 6 ani, după ce a slăbit spectaculos și i s-au lăsat sânii. Ea și-a făcut întâi intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, reușind să slăbească în jur de 70 de kilograme, de la 120 cât cântarea în 2013. Mai apoi și-a făcut alte intervenții de eliminare a pielii în exces, dar și cea de implant mamar. De atunci însă, medicul ar fi avertizat-o ca în câțiva ani va fi nevoită să se opereze din nou pentru că i se vor lăsa sânii.

Raluca Bădulescu, nevoită să își schimbe silicoanele

Fix asta s-a întâmplat, se pare! Raluca Bădulescu s-a confesat unor apropiați, că este nevoită să își schimbe silicoanele: “Sânii mei s-au lăsat. Și s-au lăsat mult. Nu pot ieși din casă fără sutien. Dar știam că asta se va întampla, de când m-am operat, medicul m-a pus în temă. Așadar, ca sânii mei să arate ca înainte, sunt nevoită să mă operez din nou”, le-ar fi spus jurata “Bravo, ai stil!” unor apropiați.

Operația la sâni nu este însă singura grijă a vedetei. În ultima perioadă, Raluca Bădulescu s-a îngrășat destul de mult, mai ales în perioada de izolare, și își ia în calcul să-și facă chiar o nouă intervenție la stomac. Conform surselor din anturajul ei, aceasta ar fi luat mai bine de 10 kilograme în greutate, și, mai mult, s-ar fi umplut și de celulită.

 

 

Publicat: 25 Jun. 2020, 11:31 Vedete
Pe aceeași temă