EXCLUSIV. Raluca Bădulescu vrea să-și micșoreze din nou stomacul! Vedeta s-a îngrășat foarte mult în ultima perioadă

Publicat: 09 Jun. 2020, 08:56 Vedete

Raluca Bădulescu vrea să se opereze iar la stomac, să și-l micșoreze, asta pentru că s-a îngrășat enorm în ultimele luni și nu mai reușește să slăbească!

Raluca Bădulescu vrea să se opereze iar la stomac! Jurata de la “Bravo, ai stil!” a luat în jur de 15 kilograme în greutate și nu mai reușește să le dea jos! Vedeta s-a confesat unor apropiați că o bate gândul serios să-și facă o nouă intervenție de micșorare a stomacului, ca cea de acum câțiva ani, ca să revină la silueta dorită!  După prima operație de acest gen, Raluca Bădulescu a slăbit 70 de kilograme, ea cântărind atunci, inainte de a se lăsa pe mâna medicilor, nici mai mult, nici mai puțin de 120 de kilograme!

Câțiva ani n-a mai avut probleme cu greutatea și era extrem de fericită că a renunțat la toate hainele cu mulți de X și L pe care le avea în garderobă, înlocuindu-le cu XS! Din păcate însă, în ultimele luni, vedeta a scăpat de sub control greutatea și a luat în jur de 15 kilograme pe care numai ea știe cum reusește să le mascheze purtând haine mai largi. Ea s-a confesat unor prieteni că nu mai reușește să slăbească și că o bate gândul serios să se opereze din nou, însă momentan o cam “încurcă” filmările la “Bravo, ai stil!”.

Raluca Bădulescu vrea să se opereze a doua oară la stomac?

“Raluca ar fi vrut să se opereze, dar încep filmările la “Bravo, ai stil!” și nu are timp pentru recuperare, așa că se simte nevoită să mai amâne. Ea încearcă să slăbească, însă, până acum, nu prea a reușit. Bea ceaiuri, mănâncă puțin și cât mai slab caloric, însă momentan nu are acele rezultate pe care și le dorește. E disperată și încearcă să-și mascheze kilogramele în plus. Nu știe însă dacă medicul va fi de acord să o opereze și a doua oară pentru că riscurile sunt mult mai mari, în plus nu are atât de multe kilograme de dat jos ca prima oară”, susțin surse din anturajul vedetei tv.

 

Publicat: 09 Jun. 2020, 08:56 Vedete
Pe aceeași temă