EXCLUSIV | Câte kilograme are Raluca Bădulescu în realitate și ce mănâncă fără să știe nimeni: „Eu mă simt foarte bine așa”

Publicat: 14 sept. 2022, 19:12 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Raluca Bădulescu are talie de manechin și se mândrește cu asta!! Jurata “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, are acum silueta mult dorită și este foarte atentă să nu se îngrașe nici măcar un kilogram.

De-a lungul anilor, blondina a suferit enorm, când a fost mai plinuță și nu putea îmbrace orice ținută și-ar fi dorit. De câțiva ani însă, de când și-a micșorat stomacul, prin intervenție chirurgicală, vedeta Kanal D s-a schimbat radical și a ajuns slabă, cu talie de viespe.

Raluca Bădulescu are 60 de centimetri în talie

A renunțat la toate hainele XXXL și noua ei garderoba este plină numai cu ținute XS. Da, Raluca Bădulescu a ajuns la performanța de a avea doar 47 de kilograme. Este atât de suplă încât, o bună perioadă, fanii ei din mediul online erau îngrijorați. Aceștia au crezut vedeta Kanal D ar avea ceva probleme de sănătate de a slăbit atât de mult.

Raluca Bădulescu i-a asigurat este ok și se simte foarte bine în piele ei, poate mai bine ca niciodată, de când a slăbit. Mai mult, este mândră de noua ei siluetă și nu ezită o scoată în evidență cu fiecare ocazie. Fie vorbim despre emisiuni tv sau evenimente, vedeta îmbracă ținute care -i pună în valoare atât talia de viespe, cât și picioarele subțiri!

La evenimentul Viva Influencers Party, Raluca Bădulescu a reușit atragă toate privirile celor prezenți. Jurata “Bravo, ai stil!” a îmbrăcat o pereche de pantaloni foarte scurți, ce lăsau la vedere picioarele lungi și subțiri și un maiou scurt în talie.

„Măsurile mele sunt 93 cm la bust, 60 cm în talie și 83 cm la șold”

“În talie am 60 de centimetri! Măsurile mele sunt 93 cm la bust, 60 cm în talie și 83 cm la șold. Mă simt foarte bine”, a declarat Raluca pentru CIAO.RO.

Vedeta Kanal D face însă eforturi pentru a-și menține silueta. Își face toate poftele, însă mănâncă în cantități foarte mici, în așa fel încât nu se îngrașe la loc.

Ce face Raluca Bădulescu pentru a nu se îngrășa?

“Mănânc de toate, dar câte puțin. Ciugulesc. Beau cola, mănânc dulciuri, dar câte puțin”, ne-a mai spus ea.

Acum a venit toamna, Raluca Bădulescu se pregătește intens de proiecte sale, mai ales a avut o lună în care s-a plimbat în vacanțe și s-a relaxat.

“Am fost la mare la noi, în străinătate, am fost pe unde mi-am propus. Mi-am încărcat bateriile, ca toată lumea. Despre “Bravo, ai stil!” nu pot să dezvălui nimic momentan, o să aflați curând, o să aveți parte de surprize”, a conchis ea.

Publicat: 14 sept. 2022, 19:12 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă