EXCLUSIV| Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu și-au petrecut weekend-ul împreună pe litoral

Publicat: 21 Jul. 2020, 11:37 Vedete

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au o relație extrem de apropiată! Cei doi se înțeleg de minune pe plan profesional în proiectele la care colaborează, unul dintre ele fiind “Bravo, ai stil!” unde sunt jurați, dar și în viața personală, căci sunt foarte buni prieteni!

Recent, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au fost surprinși în Mamaia, în fața unui hotel de 4 stele, pregătiți să urce într-o mașină de multe zeci de mii de euro.

Așa cum era de așteptat, amândoi purtau haine de fițe, costisitoare. În timp ce Raluca avea o ținută alb-negru, și sandale cu toc, designerul purta o cămașă colorată și pantaloni subțiri.

Auriul nu lipsea de la niciunul din ei! Cătălin avea pantofi negri “decorați” cu auriu, iar Ralucăi îi atârna, peste tricou, un colier imens la fel de strălucitor, iar la mâini, brățări.

Înainte de a se urca în bolidul de lux, ce doi au stat puțin de vorbă, iar Băduleasca a “savurat” un energizant și o țigară.

De remarcat este și faptul că Raluca Bădulescu purta haine destul de largi probabil ca să nu se vadă kilogramele în plus pe care le-a luat în ultima perioadă.

Publicat: 21 Jul. 2020, 11:37 Vedete
Pe aceeași temă