Cum arătau vedetele care şi-au tăiat stomacul în lupta cu kilogramele în plus. Nu o să îţi vină să crezi prin ce transformări au trecut Raluca Bădulescu, Teo Trandafir sau Feli

Publicat: 29 May. 2020, 11:39 Vedete

Pentru a avea o siluetă de invidiat, multe dintre vedetele din România au apelat la soluţii extreme. După dietele draconice, care de cele mai multe ori nu au dat rezultatele dorite, doamnele din showbiz au apelat la operaţia de micşorare a stomacului.

Sătulă de kilogramele în plus care i-au marcat aproape întreaga carieră în televiziune, Teo Trandafir a fost printre primele care au apelat la operaţia de micşorare a stomacului. Teo a vrut sa scape de surplusul de kilograme şi cum nicio dietă nu funcţiona, a decis să se lase pe mâna medicilor. Astfel a reuşit să topească aproximativ 60 de kilograme.

De departe, cea mai spectaculoasă transformare este însă cea a Ralucăi Bădulescu. De când şi-a micşorat stomacul, Raluca Bădulescu a dat jos peste 60 de kilograme. A fost foarte mulţumită de intervenţia chirurgicală, însă vedeta „s-a plâns” că avut ceva probleme după, din cauza poftei de mâncare.

Feli Donose se numără printre vedetele care au apelat la operaţie

O slăbire spectaculoasă a avut şi Feli Donose. La 30 de ani ajunse să cântărească 101 kg. Feli a dezvăluit pe pagina ei de Facebook că în spatele „miracolului” prin care a slăbit peste 30 kg în șase luni se află o operație de micșorare a stomacului.

„Am  încercat toate dietele posibile, pe grupa sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume și beam apa cu puțină sare și piper, mă mințeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Și de la toate acestea ajungeam să mă îngraș la loc și înca puțin peste”, a povestit Feli.

Artista a declarat că a trecut și prin etapa slăbitului sănătos cu sală și grijă la alimentație, însă fără a putea menține acest stil de viață din cauza programului încărcat.

„Mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârșit mă pun pe picioare. Dacă nu ai grijă și nu respecți ce zic doctorii și nutriționistul după operație, nu ai făcut nimic. Ai nevoie de un an de zile să te recuperezi, ai nevoie de calciu, magneziu, fier etc.”, a declarat artista.

Publicat: 29 May. 2020, 11:39 Vedete
Pe aceeași temă