Imagine superbă cu Feli și fetița sa, Nora Luna! Micuța a crescut foarte mult

Publicat: 21 nov. 2019, 10:50 Autor: Simona Vedete

Acum un an, Feli a devenit mamă pentru prima oară, viața ei schimbându-se la 180 de grade.

Dacă până acum, Feli și-a ținut fetița departe de lumina reflectoarelor, însă de data aceasta a decis să publice o poza adorabilă cu Nora Luna, care a topit inimile tuturor.

Într-una din fotografiile postate pe InstaStory, Feli apare alături de fetița sa, Nora Luna, ținând-o îm brațe. „Merg să fac probe de sunet alături de fericirea mea”, a scris cântăreața pe Instagram.

Feli a postat în urmă cu și o imagine în care apare împreună cu Cătălin, tatăl fetiței sale, după ce mulși s-au întrebat dacă aceștia mai sunt sau nu împreună.

„Cătălin e foarte fericit şi împlinit şi nu ratează atunci când simte să-şi deschidă inima…Cătălin e aşa ..carte deschisă”, a spus Feli despre iubitul ei, potrivit Spynews.

Smiley și Feli Donose, gest superb pentru patru copii: „Ne predau cele mai importante lecții”

HaHaHa Family, formată din Smiley, Feli, Jean Gavril, Seredinschi, Juno si Dorian, lansează piesa „De neprețuit”. Este vorba despre un imn al prieteniei și al speranței în care copiii predau lecția iubirii cu ajutorul oamenilor mari cu care se intersectează.

„Copiii sunt cei mai buni și ne predau cele mai importante lecții prin tot ce fac, însă de multe ori, nu avem ochi și suflet să le vedem și să le înțelegem.

Povestea „De neprețuit” este despre iubire, prietenie și despre curajul de a fi bun cu cei de lângă tine și, credeți-mă, te poate lăsa cu ochii în lacrimi, dar și cu un zâmbet pe chip, până la final”, spune Smiley despre mesajul piesei compuse, cântate și jucate de HaHaHa Family.

Publicat: 21 nov. 2019, 10:50 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă