Ce meserie are, de fapt, Teo Trandafir. Așa câștiga bani, înainte să fie celebră

Publicat: 07 Apr. 2020, 11:43 Vedete
Ce meserie are, de fapt, Teo Trandafir. Așa câștiga bani, înainte să fie celebră

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive prezentatoare de la noi din țară. A devenit cunoscută mai ales după emisiunea de la Pro TV, ”Teo”, pe care a moderat-o timp de 5 ani. Cum își câștiga însă existența simpatica prezentatoare înainte de a deveni celebră? Aceasta avea o meserie extrem de banală.

Teo, vânzătoare de sticlărie și bilete de odihnă

Teo Trandafir a cucerit publicul din România încă de la primele apariții televizate. Simpatică și mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta s-a menținut în topul preferințelor ani de-a rândul. A ajuns deja la peste două decenii de când îi încântă pe telespectatori cu buna dispoziție care o caracterizează. Începutul a fost însă unul greu și pentru Teo Trandafir. Înainte de a intra în casele românilor, aceasta a avut o meserie ca oricare alta. A fost o simplă vânzătoare.

”Vindeam sticlărie și bilete de odihnă în magazinul Eva, din București, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a povestit Teo Trandafir.

Vedeta a lucrat în facultate și ca profesor suplinitor de limba engleză. Aceasta a recunoscut că a avut ceva de învățat din fiecare loc în care a fost angajată. ”Este o perioadă în viaţă când fiecare trecem prin situaţii grele, iar oamenii au tendinţa să ne judece. Dacă te văd că strângi gunoaie, te judecă, crezând că toată viaţa ai făcut şi vei face asta. După o perioadă, m-am angajat la radio ca secretar-dactilograf, nu direct pe post. Am învăţat că oamenii au o perioadă a lor, niciodată să nu îi judeci după aparenţe”, a mai declarat simpatica prezentatoare.

Debutul în televiziune

În 1994, Teo Trandafir a făcut un pas important în carieră: a acceptat provocarea de a prezenta emisiunea ”Bună Dimineața, România”, la Tele 7abc, cu Mircea Badea. Cei doi au prins foarte bine la public și după trei ani aveau să se mute la o altă televiziune, Antena 1. Acolo au colaborat la matinalul ”Dimineața devreme”, dar aveau și o emisiune de week-end, numită sugestiv ”Teo & Mircea Show”.

Teo Trandafir, alături de Mircea Badea, pe vremea când cei doi prezentau emisiuni împreună

Audiențele obținute de cele două emisiuni de la Antena 1 le-au atras interesul șefilor de la Pro TV. Astfel că în 2001, Teo s-a mutat la televiziunea rivală, unde avea să devină una dintre cele mai iubite prezentatoare de emisiuni. A prezentat mai multe show-uri, dar și-a atras publicul de partea sa mai ales cu emisiunea de divertisment ”Teo”, care la vremea respectivă era cea mai urmărită din țară.

Teo Trandafir și Tanța, alături de care prezenta emisiunea ”Teo”, la Pro TV

Succesul a venit însă și cu părți negative și în 2006, din cauza unor neînțelegeri cu Adrian Sârbu, Teo a decis să plece de la Pro TV. A ajuns la Romantica, unde a stat doar un an, apoi s-a mutat la Prima TV. Într-un final și-a găsit din nou locul potrivit, de data aceasta la Kanal D. Din 2013 prezintă emisiunea ”Teo Show”.

Teo și Bursucu, cei doi prezentatori ai emisiunii ”Teo Show”, de la Kanal D

Îndrăgita prezentatoare nu a fost ocolită însă de necazuri pe plan personal. Anul 2011 a fost unul cumplit pentru Teo Trandafir. Aceasta a ajuns la spital din cauza unei pancreatite acute și a fost operată de mai multe ori la Viena. A stat 3 luni în spital pentru a se recupera complet.

În 2013 a luat o decizie radicală: a suferit o operație de micșorare a stomacului și a reușit să sălăbească peste 60 de kilograme. Acum, la aproape 52 de ani, vedeta este într-o formă de zile mari și își menține silueta obținută cu ajutorul operației.

Teo a slăbit peste 60 de kilograme după ce și-a micșorat stomacul
Publicat: 07 Apr. 2020, 11:43 Vedete
Pe aceeași temă