Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă. Imaginile pe care toată lumea le-a uitat, cele în care era foarte grasă

Publicat: 13 Mar. 2020, 11:00 General
Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă. Imaginile pe care toată lumea le-a uitat, cele în care era foarte grasă

Raluca Bădulescu este fără îndoială o prezență pe care nu o poți ignora. Stilul său excentric de a se îmbrăca, dar și perucile și machiajul excesiv o caracterizează pe jurata emisiunii ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D. La 45 de ani, aceasta arată mai bine ca niciodată și poate stârni invidia în rândul femeilor mult mai tinere.

Perucile, accesoriul preferat al Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu este unul dintre jurații emisiunii ”Bravoi, ai stil” și impresionează la fiecare ediție prin stilul său vestimentar și nu numai. Aceasta apelează întotdeauna la gene false și la rujul roșu, pentru a-și completa aspectul sexy. Totuși, accesoriul preferat al Ralucăi Bădulescu este fără îndoială peruca. Aceasta a cheltuit o avere pentru colecția impresionantă de peruci pe care o are. Juratul emisiunii de la Kanal D a recunoscut că are peste 100 de astfel de accesorii.

Raluca Bădulescu este o apariție sexy, din cap până în picioare

Există însă un motiv bine întemeiat pentru care vedeta folosește în fiecare zi perucă. Din cauza faptului că și-a decolorat părul foarte mult timp, acum acesta este foarte subțire și rar. Pentru a masca această problemă, Raluca Bădulescu a găsit astfel cea mai eficientă soluție. Totuși, aceasta a recunoscut că sunt și momente în care nu poartă perucă. Schimbarea este într-adevăr semnificativă.

Raluca Bădulescu are părul natural foarte subțire și rar

De la 120 de kilograme, la un trup de fotomodel

La 45 de ani, Raluca Bădulescu are un corp de invidiat. Vă mai amintiți însă de vedetă pe vremea când avea peste 100 de kilograme? Se întâmpla în 2013, când aceasta a decis să apeleze la o operație de micșorare a stomacului. Cu ajutorul acesteia, a slăbit 70 de kg. Astfel, de la 121 de kilograme, Raluca Bădulescu a ajuns să cântărească puțin peste 55!

Raluca Bădulescu a slăbit 70 de kilograme

Acum, la 7 ani de la operație, vedeta se menține la fel de slabă și a dezvăluit că nu urmează nicio dietă drastică. Secretul acesteia este faptul că mănâncă puțin din orice aliment care îi place. Mai mult, nu a renunțat nici la sucurile cu acid.

Raluca Bădulescu, pe vremea când avea peste 100 de kilograme

Înainte de a lua decizia de a-și tăia 70% din stomac, Raluca Bădulescu a reușit să slăbească chiar și 40 de kilograme cu ajutorul dietelor. Totuși, nu a reușit să-și mențină greutatea și din cauza faptului că a revenit la stilul de viață de dinainte, s-a îngrășat la loc.

Acum, vedeta își permite să poarte haine mulate și fuste sau rochii scurte.

Publicat: 13 Mar. 2020, 11:00 General
Pe aceeași temă