Alexandra Ungureanu este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Publicat: 20 dec. 2020, 15:19 Autor: Elena Vedete
Alexandra Ungureanu este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu este marea câștigătoare a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. În urma participării la acest concurs Alexandra Ungureanu va încasa 100.000 de lei, dar și coronița mult râvnită. Vedeta a fost extrem de emoționată și a făcut primele declarații. 

După ce a primit coronița mult visată, placată cu pietre prețioase, dar și  titlul de „Cea mai stilată celebritate din România” Alexandra Ungureanu a făcut declarații emoționante, relatează Cancan.

„Mulțumesc din suflet! Vă iubesc! Mulțumesc pentru toată dragostea și pentru toată călătoria!”, a declarat vedeta după câștigarea marelui premiu.

De cealaltă parte, Theo Rose a fost la câteva voturi distanță să fie desemnată marea câștigătoare. După ce a pierdut titlul mult visat, Theo Rose a avut puterea să zâmbească și s-o felicite pe Alexandra Ungureanu. „Acum că mă uit bine, să știi că vine bine coroana și la ținut ta!”, a mărturisit Theo Rose

Cine a participat la „Cea mai stilată femeie din România”

Printre vedetele  care au fost concurente la „Bravo, ai stil! Celebrities” se numără Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu,  Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus. Toate divele s-au zbătut să demonstreze că sunt femei stilate și că merită titlul de „Cea mai stilată celebritate din România”.

Publicat: 20 dec. 2020, 15:19 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă