EXCLUSIV | Cele mai mari secrete ale actorilor din „Clanul”! Marian Olteanu: „M-a scos dintr-o suferință în amor”

Publicat: 23 mart. 2023, 11:11 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cele mai mari secrete ale actorilor din „Clanul”, dezvăluite în „Clanul la vorbitor - Interviuri pe bune”!

Cele mai mari secrete ale actorilor din „Clanul” serialul difuzat duminica de la 20.00, la Pro Tv, pot fi aflate în „Clanul la vorbitor – Interviuri pe bune”.

Protagoniștii serialului fenomen „Clanul”, Denis Hanganu și Marian Olteanu, au făcut mărturisiri de zile mari în seria specială „Clanul la vorbitor – Interviuri pe bune”. Cei doi s-au deschis în fața fanilor și au făcut publice unele dintre cele mai mari secrete ale lor.

Ce secrete a dezvăluit Marian Olteanu din „Clanul”: „M-a scos dintr-o suferință în amor”

Vedetele serialului au povestit despre influența pe care seria de succes a avut-o asupra lor. Actorul ce interpretează rolul lui Tudor Achim a fost la doar un pas de a renunța la carieră. „Impactul a fost unul personal. Eu voiam să mă las înainte de castingul de la Clanul. Sigur că a reprezentat ceva pentru mine având în vedere că aveam cu totul. Și cu totul alte gânduri către o reconversie profesională”, a declarat Denis Hanganu.

Mai mult, Marian Olteanu a fost cât se poate de sincer și a recunoscut că serialul „Clanul” l-a scos dintr-un impas provocat de o despărțire. „Pentru mine a fost bine-venit acest proiect pentru că m-a scos dintr-o suferință în amor. Am trecut peste fosta relație cu brio, aș putea spune. Si am ieșit și câștigat pentru că am realizat împreună cu voi Clanul”, a spus interpretul personajului David Pribeagu.

Alice Halpert: „Mi-ar plăcea foarte mult să joc pe cineva bolbav psihic”

Alice Halpert, care o interpretează pe Patricia în serial și Karmen Simionescu, care o joacă pe Nadine, vor răspunde și ele întrebărilor de foc!

Întrebată ce rol și-ar dori să joace, Alice va spune. „Mi-ar plăcea foarte mult să joc pe cineva bolbav psihic”. Iar Karmen declară că cel mai prețios rol din viața ei este cel de mamă.

Karmen va povesti cum a ajuns să joace în serialul de la PRO TV. „La un moment dat mi-am dat seama că nu am mai făcut nimic în direcția asta (actorie). M-am pus într-o seară în pat și am spus: Doamne, dă-mi și mie, te rog, dă-mi și mie un proiect. Să arăt că sunt bună la asta, nu doar la muzică. Dă-mi șansa să demonstrez că pot și altceva. Am uitat definitiv de dorința asta. A trecut o săptămână și am primit un telefon că o să merg să dau o probă pentru Clanul, de la PRO TV. Din faza în care eram Doamne, dă-mi că pot, eram… ce mă fac?! Pot să joc eu lângă Carmen Tănase, George Ivașcu, George Mihăiță.” Când a aflat că a luat rolul, Karmen spune că a izbucnit în plâns și sărea de bucurie prin casă, ca un copil.

Actorii dezvăluie și care este cel mai important moment din carierele lor, cine i-a ajutat și sfătuit să fie oamenii de astăzi.

Cum ar vrea să moară, cum arată, în viziunea lor, un mafiot, dar și cum îi caracterizează pe români, au povestit fiecare.

Secrete Clanul. Mai multe confesiuni impresionante și secrete din viața personală a celor mai iubiți actori ai momentului pot fi aflate în seria „Clanul la vorbitor – Interviuri pe bune”.

Foto: Pr Pro TV

Publicat: 23 mart. 2023, 11:11 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×