EXCLUSIV | Alice Halpert, polițista din „Clanul”: „Sunt multe glume, dar mie îmi place asta”

Publicat: 18 feb. 2023, 09:48 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Alice Halpert, polițista din „Clanul”, serialul de la Pro Tv, are o relație frumoasă cu colegii de platou.

Alice Halpert, polițista din „Clanul”, serialul de la Pro Tv, ce se difuzează duminica, de la 20.00, pe Pro Tv, are o relație extraordinară cu colegii ei de platou. Deși e singura fată din gașca de polițiști, se distrează de minune alături de ei. Mai mult, aceștia îi spun „polițistul Albert”. Duminică, 19 februarie, ora 20.00, la Pro Tv, începe sezonul 2 al serialul Clanul!

Alice Halpert, polițista din „Clanul”. „Există o stare generală de caterincă masculină prin care noi trecem mai ales când avem filmări până noaptea târziu”

Cum ai trecut tu de la entertaiment la actorie? Care îți place mai mult?

Mă joc cumva cu actoria de când eram mică. Am făcut parte din trupa de teatru a școlii, după care am plecat la facultate și am făcut asta 3 ani în Londra. După care am zis să încerc să fac și o facultate de marketing, să încerc să îmi îmbin toate calitățile, să vedem ce o să fac mai departe în viață pentru că nu știam exact.

Apoi m-am întors în București și cumva foarte random am intrat la Global Records și am rămas acolo. Doar că nu am uitat de unde am plecat și ce îmi doream să fac, și am mai mers pe la diverse castinguri.

Am avut noroc cu Domnica Cârciumaru care m-a chemat la casting la ”Clanul” și sincer nu mă așteptam neapărat să iau. Am venit mai mult pentru experiență. Dar lucrurile s-au schimbat și sunt foarte fericită că pot să le fac pe ambele. Sunt în continuare și la Global.

Există și luni lejere în care am doar câteva zile de filmare și mă pot împărți, adică sunt înțelegători și cei de la Global. În lunile în care am într-adevăr multe zile de filmare sunt puțin mai absentă acolo. Doar că am colegi pe care mă pot baza și las responsabilitățile altor oameni care știu că le vor îndeplini.

„Sunt băiatul din echipă, iar într-o zi mi-au spus că numele meu de băiat de echipă este Albert”

Cum este să lucrezi cu actori cu nume celebre? Cum este la filmări? Vă distrați, ați avut parte de peripeții?

La început a fost destul de intimidant, însă lucrez printre niște nume pe care eu le-am urmărit de când eram copil. Dar este foarte încurajator și oamenii sunt super primitori, drăguți și înțelegători cu cei care sunt mai noi. S-a format așa o echipă cu toată lumea, ceea ce mă face fericită.

Pentru că eu sunt în echipa de poliție și în general lucrez numai cu colegi, nu prea am colege de platou, există o stare generală de caterincă masculină prin care noi trecem mai ales când avem filmări până noaptea târziu, în frig. Sunt băiatul din echipă, iar într-o zi mi-au spus că numele meu de băiat de echipă este Albert. Sunt multe glume, dar mie îmi place asta.

Ce spune Alice Halpert despre iubitul ei: „Am norocul să fiu cu cineva din industrie și mă înțelege destul de mult în ceea ce privește timpul și disponibilitatea mea”

Ce zic oamenii pe stradă? Te recunosc? Te opresc?

Am avut momente în care eram de exemplu la mall, la magazin și căutam niște cadouri de Crăciun și a venit cineva la mine și mi-a zis. ”Tu ești Patricia din Clan”. Si a vrut să facem o poză. A fost prima dată când mi s-a cerut să fac o poză și am zis că o să țin minte momentul acesta. Nu se întâmplă foarte des dar s-a mai întâmplat din când în când.

Cum te relaxezi în timpul liber?

Îmi place mult să mă uit la filme și la seriale, îmi place sa mă joc squash, și îmi place foarte mult să mă dau cu placa. Acum că a nins la munte, mai dau câte o fugă în weekend să mă dau.

Cu viața personală cum stai?

Foarte bine, am norocul să fiu cu cineva din industrie și mă înțelege destul de mult în ceea ce privește timpul și disponibilitatea mea în viața personală.

Publicat: 18 feb. 2023, 09:48 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă