Emilia Clarke a fost operata pe creier. „Mama dragonilor” a facut dezvaluiri socante: „I-am rugat pe medici sa ma lase sa mor”

Publicat: 22 Mar. 2019, 09:52 Vedete

Indragita actrita din serialul fenomen, "Game of Thrones", a avut probleme grave de sanatate.

Emilia Clarke, in varsta de 32 de ani, a suferit doua anevrisme si trei operatii pe creier. Aceasta a declarat pentru The New Yorker ca in anul 2011 a suferit un anevrism, imediat dupa terminarea filmarilor pentru primul sezon din „Game of Thrones”.

Dupa ce i s-a facut un RMN, s-a descoperit ca are hemoragie subarahnoida, fiind o afectiune foarte grava cauzata de sangerarea in spatiul dintre creier si membrana inconjuratoare. Exista riscul sa ajunga la coma, iar apoi la paralizie si chiar moarte.

Dupa ceva timp, doctorii i-au spus ca mai are un anevrism, iar actrita a stat multa vreme in baza morfinei, de teama sa nu moara in orice secunda. Pana la urma a fost operata pentru a doua oara, dar operatia a fost un esec asa ca doctorii au supus-o si la a treia interventie, extrem de complicata, unde putea sa moara in orice moment.

„A însemnat că nu mi-au deschis craniul. A durat trei ore, dar când m-am trezit durerea era insuportabil. Nu ştiam unde sunt, nu vedeam bine, aveam un tub băgat pe gât, mi-era greaţă şi nu mă puteam mişca.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Mar. 2019, 09:52 Vedete
Pe aceeași temă