Elena Merisoreanu are probleme mari de sanatate: „Urmez un tratament cu celule stem, fac 12 injectii la fiecare picior”

Publicat: 26 May. 2019, 12:13 News 3

Indragita interpreta de muzica populara trece prin moemnte nu tocmai placute in aceste momente.

Elena Merisoreanu a fost operata de urgenta

Elena Merisoreanu a avut nevoie de interventia medicilor dupa ce si-a rupt ligamentele la picior. Din aceasta cauza a trebuit sa fie supusa unei operatii de urgenta.

Elena Merisoreanu s-a accidentat in timp ce era la aerobic. Avea o substanta unsuroasa pe maini, iar in momentul in care a vrut sa se prinda de niste franghii aceasta a alunecat si asa si-a rupt ligamentele.

„Toate ar fi extraordinar de bune dar am o problemă cu un picior, mi-am rupt ligamentele şi de atunci, m-am operat şi iar nu a fost reuşită operaţia, acum fac tratament, dar cu ajutorul lui Dumnezeu mergem înainte, ce să facem.

Am fost plecată din ţară şi am făcut aerobic, eram unsuroasă pe mâini şi m-am agăţat de frânghii şi bineînţeles că pe frânghia aia mi-a alunecat mâna, am căzut şi mi-am rupt ligamentele. Am încercat cu tot felul de tratamente, a trebuit să mă operez, dar acum e bine.

Acum o lună jumate m-am operat, de fapt nu am voie nici să pun piciorul jos, dar zic: hai că trebuie”, a declarat Elena Merisoreanu la postul de televiziune Antena Stars, potrivit Libertatea.

« Pagina anterioară

Publicat: 26 May. 2019, 12:13 News 3
Pe aceeași temă