El este iubitul Danielei Crudu! Primele declarații oficiale ale brunetei despre tatăl copilului: „Nu e golan de ăsta…”

Publicat: 08 nov. 2022, 11:41 Autor: Camelia Vedete

El este iubitul Danielei Crudu! Daniela Crudu a vorbit pentru prima dată despre iubitul ei. Ce spune bruneta despra tatăl copilului și ce dezvăluiri a făcut despre bebele care este pe drum, citiți în continuarea acestui articol.

Daniela Crudu este de acum o femeie iubită și împlinită. Vedeta este însărcinată și are un iubit, care o ține numai în puf. Daniela a vorbit la Antena Stars despre iubit și despre sarcină. Se pare că el are multă grijă de brunetă și îi face toate poftele.

El este iubitul Danielei Crudu

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. (…) Nu sunt eu destul de cunoscută? (…) Nici nu luam pe cineva care să… (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată”, a mărturisit Daniela Crudu, pentru Xtra Night Show.

Mai mult, Daniela Crudu susține că iubitul ei a cucerit-o cu naturalețea lui, dar și cu bunătatea de care dă dovadă.

„El este cu treaba lui, nu îl interesează pe el, este discret și asta e cel mai bine. (…) E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește. Nu e golan, e cuminte, e sincer. Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta este cel mai important”, a adăugat vedeta.

Daniela Crudu s-a fotografiat cu el! I-a pus mâna pe burtică și…: „O femeie fericită și împlinită!”

Daniela Crudu este mai împlinită ca oricând. De când a anunțat că va deveni mămică, nu își mai încape în piele de fericire.

Daniela Crudu a anunțat că este însărcinată! Vedeta nu se mai ascunde și susține că va continua să pozeze pentru OnlyFans până când va putea. Despre tatăl copilului nu se știu prea multe. De aceea, Horațiu Tudor, reporter Antena Stars, a profitat și i-a luat un interviu.

Mai mult, Horațiu s-a și tras în poze cu frumoasa Daniela Crudu și nu a ezitat să le posteze în mediul online. Pe cei doi îi leagă o prietenie veche, iar Cruduța a rămas la fel de nebunatică. Așa că, Horațiu și Daniela au făcut fotografii cu mâna pe burtică și îmbrățișați.

„Daniela Crudu, o femeie fericită și împlinită”, a scris Horațiu la postarea cu pricina.

Daniela Crudu, primele declarații despre sarcină

Daniela Crudu a făcut dezvăluiri despre sarcina surpriză și a spus cum se simte de când a aflat că va deveni mamă. Bruneta a spus și cum a aflat că este însărcinată și ce spune tatăl copilului despre asta.

Daniela Crudu a dat vestea cea mare și tot showbiz-ul a sărit în aer! Fosta asistentă TV și actuală vedetă OnlyFans a luat prin surprindere pe toată lumea cu sarcina, inclusiv pe tatăl copilului.

Daniela Crudu, primele declarații despre sarcină și primele poze cu burtica

„Sunt foarte fericită, numai la asta mă gândesc, nici nu mă mai interesează de nimic, numai de sarcină. În fiecare zi se întâmplă lucururi noi cu corpul meu și sunt entuziasmată așa. Zici că visez. Nu-mi vine să cred, tot mi se pare că e o minune așa, nu știu. Săptămâna viitoare fac trei luni. E cam mare burtica mea, se vede calumea, e proeminentă, e țuguiată, foarte multă lume crede că e băiat pentru că e țuguiată așa.”, a spus Daniela Crudu la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram / Capturi Antena Stars

Publicat: 08 nov. 2022, 11:41 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă