După Dan Bittman, un alt artist reacționează dur împotriva restricțiilor: ”Mie îmi pute ceva și cred că multora la fel”

Publicat: 26 Oct. 2020, 09:08 Vedete

Recent, Mugurel Vrabete, componentă a trupei Holograf, și-a expus punctul de vedere, după ce Dan Bittman, colegul său de scenă, a declarat că s-a săturat de restricțiile din pandemie.

Mugurel Vrabete, cel care i-a fost alături artistului Dan Bittman peste 30 de ani, fiind și colegi și prieteni, și-a expus punctul de vedere vis-a-vis de reacția pe care a avut-o colegul său de trupă, dar și în legătură cu situația actuală în care ne aflăm cu toții.

„E momentul să spun ceva. Dan Bittman este prietenul și colegul meu de peste 33 de ani. O vârstă biblică, pentru cine are cunoștințe în domeniu. Aveți dreptul la părerile dumneavoastră, dar nu înțeleg de ce oricine are alte păreri decât varianta oficială este automat incriminat. Ziarul Scânteia a închis redacția de mult. Cu riscul infatuării, vă spun că am un IQ peste medie, am absolvit facultăți și mastere. Mie îmi pute ceva și cred că multora la fel. Nu pot să trag concluzii, pentru că nu am date corecte dar, ca un om care a intrat și la Matematică, și care a absolvit Arhitectura, atunci când între cauze, măsuri și efecte nu se pupă ceva, mie îmi pute a neștiință, a impostură, fie și a conspirație. Așadar, cei care îl atacă pe Dan vor fi eliminați din lista mea. Vă doresc succes cu părerile dumneavoastră, dar nu am chef să le ascult. Pandemie plăcută”, a scris Iulian-Mugurel Vrabete, basistul trupei Holograf, pe Facebook.

Dan Bittman: ”Se moare normal. Așa se moare în toată lumea”

”Nu este pandemie. Pandemia e la 1% din populația lumii. Sunt 1 milion de morți după 8 luni de zile. Se moare normal. Așa se moare în toată lumea. Nu mureau oricum.

Cunosc un caz, un domn, care lucrează cu o sondă în rinichi, nu a fost primit la trei spitale, omul trebuia operat. Suntem nebuni, pur și simplu, în țara noastră să ni se facă program așa.

Am curaj să spun, trăiesc de 58 de ani, plătesc toate taxele la stat. Nu văd decât nepăsare, niște îmbuibați care îmi dau mie lecții. Am văzut ce înseamnă să candidezi, am văzut acești domni care nu fac decât să promită. Am văzut și ce înseamnă vot acum, s-a văzut și cum se fură, este umilitor, pentru tine, ca votant, să mai ieși să votezi asemenea oameni”, spunea Dan Bittman pentru Gândul.ro.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 Oct. 2020, 09:08 Vedete
Pe aceeași temă