Dan Bittman a răbufnit pe rețelele de socializare: ”Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti”

Publicat: 22 Oct. 2020, 11:41 Vedete
Dan Bittman a răbufnit pe rețelele de socializare: ”Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti”

Dan Bittman a răbufnit în direct la TV! Solistul trupei Holograf a explicat în cadrul unui inbterviu că nu este de acord cu măsurile impuse de autorități, pentru că, după părerea lui acestea le fac rău oamenilor. Astfel, a făcut un apel către populație și le-a cerut cetățenilor să nu mai accepte unele situații.

Celebrul cântăreț nu este convins că toți oamenii care au murit în aceste luni de la izbucnirea pandemiei, ar fi murit din cauza coronavirusului.

”Pericolul există (…) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…) În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează. În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur.

De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (…) Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă (…) Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român… Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general”,a spus Dan Bittman, la Antena 3.

”Cum poţi să spui că cineva ţi-a murit de COVID?”

„Modelul suedez, modelul neo-zeelandez, modelul grecesc (…) Cum e posibil să înnebuneşti nişte oameni cu un test cu 30% marjă de eroare (testele PCR, n.r.) Hai să fim serioşi. Vrem îngrozim un popor întreg? N-o să mai ieşim pe străzi, mare şmecherie”, a spus el. Dan Bittman se declară împotriva unui nou ”lockdown” și susține că nu există dovezi asupra faptului că oamenii care au murit, asta chiar s-a întâmplat din cauza Covid-19. „Lockdown-ul este modelul Orwell, din „1984”, dar mult mai deştept. Acolo se luptau cu un inamic nevăzut, aici inamicul nevăzut este un virus care a produs câteva mii de decese în 9 luni de zile (…) Cum poţi să spui că cineva ţi-a murit de COVID când nu se face nicio autopsie? Este inadmisibil pentru echitatea lor, a medicilor, pentru coloana lor vertebrală. Medicii ar trebui să iasă, primii, în Piaţa Victoriei”, a adăugat marele artist.

Publicat: 22 Oct. 2020, 11:41 Vedete
Pe aceeași temă