Ce declarații incredibile a făcut Dan Bittman despre vaccinul anti-COVID: ”Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul”

Publicat: 29 Jan. 2021, 09:33 Vedete
Ce declarații incredibile a făcut Dan Bittman despre vaccinul anti-COVID: ”Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul”

Încă de la începutul pandemiei, Dan Bittman a fost unul dintre cei care au criticat dur măsurile impuse de autorități. După un an de zile, artistul a rămas la aceeași părere, ba mai mult decât atât, a făcut recent câteva declarații controversate despre vaccinul împotriva virusului ucigaș.

Se pare că, artistul este extrem de revoltat pe situația care s-a creat în primul rând la noi în țară. Dan Bittman este de părere că toată situația este mai degeabă o afacere.

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, cântărețul a susținut faptul că virusul ar fi fost făcut de Bill Gates, nicidecum nu provine din China, potrivit wowbiz.ro

„Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul. Uitați-vă la el, dintr-odată are interese în China și în laboratoare ei. Cine poate să creadă că liliacul s-a împrecheat cu nu știu ce șobolan..”, a declarat Dan Bittman.

Dan Bittman nu se vaccinează

Artistul a mai precizat în cadrul interviului faptul că vaccinul a fost produs tot ce celebrul multimiliardar. Întrebat dacă se va imuniza, Dan Bittman a explicat faptul că deocamdată ar vrea să mai aștepte să vadă ce se întâmplă.

„Deocamdată aștept să văd să văd. Nu stiu. Eu n-am spus niciodată fraților nu va vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus. Eu ma iau de o sitauție imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate fundamentate, dar realitatea ne contrazice.”, a mai adăugat Dan Bittman.

”Cred în existența acestui virus”

“Da, cred în existența acestui virus, dar autoritățile au greșit în momentul în care, că iarnă sau că vara și că de fiecare dată, s-au trezit nepregătite. (…) Măsurile pe care le iau guvernanții mie mi se par deplasate.

(…) Mie mi s-a părut că cineva își bate joc de mine în toate lunile acestea. În nici o țară din Uniunea Europeană nu s-au închis școlile, noi le închidem. De ce, nu știu! Eu sunt un simplu cetățean, eu nu răspund pentru ce s-a întâmplat. O să răspundă politicienii. Cred în Covid, cred în niște măsuri coerente. Cred însă în tratamentul Covid-ului, cel mai mult. Mai mult decât în vaccin, vaccinul este ca un vaccin antigripal, efectul lui poate să dureze șase luni, mai puțin sau mai mult. Dar după aceea, dacă cumva ne infectăm din nou, pentru că e clar, Covid-ul va exista în viețile noastre”, a spus Dan Bittman în cadrul unui interviu mai vechi pentru Impact.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 Jan. 2021, 09:33 Vedete
Pe aceeași temă