Dan Bittman, mesaj dur pentru Raed Arafat: ”Când luați o măsură, luați-o pentru toată țara”

Publicat: 29 Oct. 2020, 13:50 Vedete
Dan Bittman, mesaj dur pentru Raed Arafat: ”Când luați o măsură, luați-o pentru toată țara”

Dan Bittman i-a transmis un mesaj dur lui Raed Arafat după ce artistul a criticat în mod repetat modalitatea autorităților de a gestiona pandemia de coronavirus din țara noastră.

În direct la Gândul Live, celebrul artist a făcut mai multe declarații controversate despre pandemia de coronavirus. Dan Bittman a explicat printre altele, faptul că nu crede în statisticile pe care autoritățile le prezintă în legătură cu infectările din cauza coronavirusului.

Deși spune faptul că el crede în existența virusului, nu este de acord cu măsurile luate de autorități și totodată a transmis un mesaj pentru Raed Arafat.

”Eu să fi fost în locul domnului Arafat, sunam imediat ori în Franța, ori aici, mai jos, în Bulgaria, să întreb, voi cum de jucați fotbal cu tribunele pline și fără măști, și fără nu știu ce.

M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri, cea cu fără botniță ș.a.m.d. Vreau să spun de la bun început – cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, care are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol”, a spus Dan Bittman la B1TV.

”Când luați o măsură, luați-o pentru toată țara”

”Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp mie mi se punea să stau liniștit în casă – și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări – Guvernul sau, mă rog, forțele cu ghilimele de rigoare îmi organizau cel mai mare exod românesc organizat vreodată, 80.000 de muncitori până la urmă într-o săptămână, două plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România, (…) în Germania la cules de sparanghel.

Așa că, iertați-mă, e un sfat doar, eu nu pot decât să sfătuiesc Guvernul, că nu le dau eu lecții, nu sunt politician, dar măcar când luați o măsură, luați-o pentru toată țara. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți”, a mai spus artistul.

Publicat: 29 Oct. 2020, 13:50 Vedete
Pe aceeași temă