Dan Bittman se va vaccina sau nu împotriva noului coronavirus? ”Sunt împotriva prostiei”

Publicat: 02 Feb. 2021, 10:56 Vedete

Artistul Dan Bittman a explicat în emisiunea ”Xtra Night Show” faptul că nu este împotriva vaccinării anti-coronavirus, dar nu este hotărât deocamdată dacă va merge sau nu la imunizare.

Cântărețul în vârstă de 58 de ani a mărturisit în emisiunea care se desfășoară acum pe Antena Stars faptul că nu este împotriva vaccinării anti-Covid-19, însă nu este încă hotărât dacă va merge la medic să se imunizeze sau nu. Dan Bittman s-a arătat nemulțumit de modul în care criza epidemiologică a evoluat. Este pro-vaccinare și susține tratamentele și nu le-a spus niciodată oamenilor să nu meargă la vaccinare, arată Cancan.

“Nu știu dacă mă vaccinez. O să văd și eu ce se întâmplă. Eu sunt pro-vaccinare, dar susțin în mod special un tratament. Eu nu sunt împotriva vaccinurilor, a tratamentelor anti-COVID, sunt împotriva prostiei. Eu n-am spus niciodată: «Fraților, nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus!» Eu mă iau de o sitauție imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate, fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, a declarat Dan Bittman la televizor.

”Cred în existența acestui virus”

“Da, cred în existența acestui virus, dar autoritățile au greșit în momentul în care, că iarnă sau că vara și că de fiecare dată, s-au trezit nepregătite. (…) Măsurile pe care le iau guvernanții mie mi se par deplasate.

(…) Mie mi s-a părut că cineva își bate joc de mine în toate lunile acestea. În nici o țară din Uniunea Europeană nu s-au închis școlile, noi le închidem. De ce, nu știu! Eu sunt un simplu cetățean, eu nu răspund pentru ce s-a întâmplat. O să răspundă politicienii. Cred în Covid, cred în niște măsuri coerente. Cred însă în tratamentul Covid-ului, cel mai mult. Mai mult decât în vaccin, vaccinul este ca un vaccin antigripal, efectul lui poate să dureze șase luni, mai puțin sau mai mult. Dar după aceea, dacă cumva ne infectăm din nou, pentru că e clar, Covid-ul va exista în viețile noastre”, a spus Dan Bittman în cadrul unui interviu mai vechi pentru Impact.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 02 Feb. 2021, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă