S-a răzgândit! Dan Bittman crede în existența coronavirusului! “Declarațiile pe care le-am făcut nu știu dacă au șocat”

Publicat: 09 Dec. 2020, 12:48 Vedete

Într-un interviu pentru Impact.ro, Dan Bittman a explicat faptul că nu este împotriva regulilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, spunând că declarațiile pe care le-a făcut în trecut nu știe ”dacă au șocat”.

Dan Bittman a spus într-un interviu faptul că nu a susținut nicio clipă că nu ar exista virusul, ci s-a legat de cifrele care circulă pe internet și în presă, dar și fricile guvernelor europene care nu ar fi justificate.

“Declarațiile pe care le-am făcut nu știu dacă au șocat, sau cel puțin nu aveau menirea de a șoca. Nu am susținut niciodată că nu trebuie purtată mască sau că nu trebuie să ne protejăm. De asemenea, nu am susținut niciodată că nu există acest virus. E o viroză mai serioasă, care afectează anumite categorii de vârstă, cu anumite boli, cu comorbidități.

Am susținut că, conform statisticilor și a cifrelor pe care le vedem în fiecare zi la televizor, nu se justifică anumite frici pe care atât guvernele europene cât și alte entități încercă să le inducă oamenilor. Eu nu sunt un tip care să fiu pro frică. Niciodată nu am fost și nici nu-mi doresc ca acest lucru să se întâmple. În primul rând îi rog pe toți românii să se protejeze, fiecare viață omenească contează, și dacă aceasta înseamnă a ne vaccina sau a purta mască, îi rog s-o facă”, a spus Dan Bittman pentru Impact.ro.

Dan Bittman: ”Cred în existența acestui virus”

“Da, cred în existența acestui virus, dar autoritățile au greșit în momentul în care, că iarnă sau că vara și că de fiecare dată, s-au trezit nepregătite. (…) Măsurile pe care le iau guvernanții mie mi se par deplasate.

(…) Mie mi s-a părut că cineva își bate joc de mine în toate lunile acestea. În nici o țară din Uniunea Europeană nu s-au închis școlile, noi le închidem. De ce, nu știu! Eu sunt un simplu cetățean, eu nu răspund pentru ce s-a întâmplat. O să răspundă politicienii. Cred în Covid, cred în niște măsuri coerente.

Cred însă în tratamentul Covid-ului, cel mai mult. Mai mult decât în vaccin, vaccinul este ca un vaccin antigripal, efectul lui poate să dureze șase luni, mai puțin sau mai mult. Dar după aceea, dacă cumva ne infectăm din nou, pentru că e clar, Covid-ul va exista în viețile noastre”, a mai declarat Dan Bittman pentru sursa citată.

Sursă foto: capturi video Youtube Gandul

Publicat: 09 Dec. 2020, 12:48 Vedete
Pe aceeași temă