Dan Bittman nu crede în ”minciuna COVID”, dar poartă mască! În timp ce-și spala rufele prin oraș, solistul trupei Holograf a decis să respecte legea, deși o condamnă

Publicat: 18 Nov. 2020, 20:54 Vedete

Dan Bittman este un nume de rezonanță, mai nou, în contextul COVID. Nu, Doamne ferește, nu este încă un număr pe lista pacienților depistați pozitiv, este încă o voce care contestă măsurile. Din păcate, a trecut mai puțin de o lună de când solistul trupei Holograf ieșea la TV și susținea vehement un discurs aproape extremist despre cum măștile și cazurile sunt praf în ochi.

„Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou… Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI. Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, spunea Dan Bittman atunci.

Ei bine… după acest punct de vedere care, cu siguranță, își are „nașterea” în drama profesională prin care trece artistul… vezi nunțile, concertele, manifestarile publice anulate, norocul face să-l găsim pe Bittman și protejat și bine… dotat. Vorbim despre o serie de ipostaze foto „prinse” de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO.

La o simplă vedere observăm un Dan Bittman care iese voios dintr-un centru comercial cu o serie de haine proaspăt spălate în mâni și cu o frumoasă mască chirurgicală pe față. Oare îi este frică doar de amenzile pe care le-ar putea lua?  Și că tot a venit vorba despre amenzi și bani, cum altfel ar fi putut să se „miște” cu frumusețea de mașină, de aproape 100 de mii de euro, dacă nu avea grijă la economii. Da, da, cam acesta este prețul aproximativ al super bolidului pe care vedem că Bittman îl încarcă puternic cu hainele proaspăt „culese” de la curățătorie. În final, artistul pleacă în trombă din fața centrului comercial către, cel mai probabil, casă acolo unde, fără doar și poate, face regulile împotriva noului coronavirus.

În altă ordine de idei, așa cum am susținut și în alte dăți când am prins artiști de calibru pe picior greșit în relația cu noul coronavirus, în momentul în care ai o comunitate importantă de oameni care te urmăresc, este foarte important să ai grijă ce și cum comunici.

Altfel… să avem cu toții sănătate!

Publicat: 18 Nov. 2020, 20:54 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă