Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată: ”Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc?”

Publicat: 10 Apr. 2021, 08:05 Vedete
Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată: ”Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc?”

Dan Bittman trece printr-o perioadă dificilă din cauza pandemiei provocate de noul coronavirus. Artistul a vorbit despre afacerea sa care este închisă în această perioadă, dar și despre problemele financiare cu care se confruntă din cauza restricțiilor impuse de autorități.

La fel ca mulți alți artiști din România și Dan Bittman trece printr-o perioadă dificilă. Artistul are o afacere, mai exact un parc de distracții pe malul Lacului Sulimanu, însă în această perioadă totul este închis din cauza pandemiei.

Din acest motiv, Dan Bittman este nevoit să se descurce din economii, lucru care devine din ce în ce mai dificil pentru cântăreț.

“Nu deschid afacerea nici în luna mai, are lacătul pe ușă de mai bine de un an. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg”, a declarat Dan Bittman pentru impact.ro.

Ce spune Dan Bittman despre noile restricții: ”Eu nu cred că mai suntem conduși de niște oameni raționali”

”Sunt într-un județ cu incidență mică de sub 3 la mie, în care nu sunt restricții. Mi se pare în continuare, că ceea ce se întâmplă acum în București vizează inepția și lipsa de rațiune. După cum am auzit, pentru că astăzi nu am fost în București, la toate magazinele deja sunt rafturile goale. Iarăși urmăm un scenariu de acum un an, în care Guvernul s-a preocupat de noi și ne-a dat tot felul de soluții, dar se pare că am ajuns în același punct după un an de zile, la exact un an de zile, pentru că mâine este ziua mea și știu că mi-am petrecut-o atunci împreună cu copiii închis în casă, pentru că așa îmi spunea Guvernul.

Ceea ce se întâmplă este de domeniul fantasticului, adică eu nu cred că mai suntem conduși în momentul de față de niște oameni raționali.

(…) În ceea ce ne spun guvernanţii de un an de zile, de am ajuns în acelaşi timp, eu nu pot să cred, pentru că nu cred în măsurile acestea. Uitaţi-vă ce se întâmplă, oamenii sunt iar panicaţi, îşi fac cumpărăturile în viteză, rafturile sunt goale într-o grămadă de supermarketuri. E panică de pomană”, a spus Dan Bittman.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 10 Apr. 2021, 08:05 Vedete
Pe aceeași temă