Horia Brenciu, atac dur la adresa lui Dan Bittman: „Zice niște lucruri din frustarea pe care a acumulat-o”

Publicat: 30 Oct. 2020, 08:52 Vedete
Horia Brenciu, atac dur la adresa lui Dan Bittman: „Zice niște lucruri din frustarea pe care a acumulat-o”

Horia Brenciu și Dan Bittman se cunosc de foarte mulți ani, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe celebrul jurat de la ”Masked Sincer România” să-i transmită colegului său de breaslă un mesaj dur. Horia a făcut declarații șocante despre Dan Bittman din cauza afirmațiilor pe care acesta le-a făcut în legătură cu situația generată de noul coronavirus.

Dan Bittman a ajuns în atenția publicului în ultimele zile din cauza afirmațiilor pe care le-a făcut împotriva măsurilor luate de autorități pentru a stopa noul coronavirus. Astfel, chiar dacă până la acest moment Horia Brenciu nu a făcut declarații în ceea ce privește pandemia de coronavirus, în cadrul unui interviu acesta i-a transmis colegului său un mesaj destul de dur.

Conform artistului, solistul trupei Holograf avea o cu totul altă părere în urmă cu 7 luni, iar izbucnirile pe care le-a avut în ultimele zile ar fi venit pe fondul unor frustrări pe care le-a acumulat.

“Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva.”, a spus Horia Brenciu în interviu.

De asemenea, artistul a precizat că Dan Bittman și-a exprimat doar părerea personală, la fel cum se întâmplă și în cazul altor artiști pe care îi cunoaște.

Dan Bittman: ”Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti”

”Pericolul există (…) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…) În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează. În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur.

De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (…) Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă (…) Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român… Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general”,a spus Dan Bittman, la Antena 3.

Publicat: 30 Oct. 2020, 08:52 Vedete
Pe aceeași temă