Cât de mult a sărăcit Dan Bittman în timpul pandemiei: ”Lumea m-a făcut în toate felurile!”

Publicat: 29 Dec. 2021, 11:39 Vedete

Artistul susține că nu vrea să mai vorbească despre pandemie, după ce părerile sale extremiste l-ar fi costat scump! Dan Bittman a recunoscut că formația Holograf a acut doar șase concerte în ultimul an. 

La fel ca toți ceilalți artiști, Dan Bittman a avut de suferit din cauza pandemiei. Dar mai ales a restricțiilor  impuse de autorități. Pe lângă asta, a mai fost ceva care i-a pus bețe în roate. Și-anume părerile lui extremiste despre pandemie, pe care și le-a spus răspicat. Fără să se gândească la consecințe. Astfel, trupa Holograf a avut doar șase concerte anul acesta.

Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri. În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale. Eu am ”greșit”, mi-am spus o părere, lumea m-a luat, m-a făcut, m-a dospit așa în toate felurile. Dar și lumea trebuie să înțeleagă că avem dreptul totuși la păreri fiecare în felul lui.

Nu trebuie să ne sărim la gât unul altuia, că până la urmă nu sunt eu cel care diriguiesc lucrurile aici în România. Sunt cei care ne conduc și ei fac ce fac, e problema lor. Ei sper să răspundă, deși nu răspunde nimeni de nimic în România”, a adăugat Dan Bittman. Care susține că trupa Holograf a avut doar șase concerte într-un an de zile. Deși înainte de pandemie media era de două-trei pe săptămână.

Dan Bittman: ”Pandemia nu prea a fost”

Artistul a făcut mai multe declarații controversate privind pandemia de COVID-19. A susținut public că, dacă se uită la cifre, ”pandemia nu a prea fost”. Și că este vorba doar de ”o boală foarte nasoală”.

De exemplu, Bittman a declarat la Marius Tucă Show, că ”vaccinul nu face nimic” și că preferă să aibă un tratament. „Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Şi acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion şi ceva şi s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000”, a declarat artistul.

Publicat: 29 Dec. 2021, 11:39 Vedete
Pe aceeași temă