Dan Bittman șochează din nou! Ce răspuns i-a dat Dianei Șoșoacă la protestul antivaccin

Publicat: 04 Oct. 2021, 10:41 Vedete

Dan Bittman șochează din nou! Artistul și-a obișnuit audiența, în perioada pandemiei, cu luări de poziții foarte vehemente. Iată că a făcut-o din nou, de data aceasta în timpul protestului antivacciniștilor. 

Solistul trupei Holograf nu a lipsit de la protestele organizate în Bucureşti faţă de restricţiile impuse de Guvern. Asta ca urmare a numărului mare de îmbolnăviri cu Covid-19.

Dan Bittman, cunoscut pentru mesajele sale publice împotriva restricţiilor, nu s-a arătat speriat de perspectiva amenzilor pentru refuzul de ap purta masca de protecție.

Ce răspuns i-a dat Dianei Șoșoacă la protest

Cântărețul a urmărit cu atenţie discursul senatoarei independente Diana Şoşoacă şi chiar a filmat, uneori, cu telefonul mobil, atmosfera şi huiduielile. A refuzat să poarte mască, iar când senatoarea a anunţat la microfon că vor fi amendaţi pentru acest lucru, muzicianul a râs şi a spus: „Abia aştept! Am bani de dat!”.

Totodată, Dan Bittman a pornit mişcarea „Nu vreau”, în emisiunea lui Marius Tucă. Cântăreţul i-a încurajat pe românii care sunt împotriva restricţiilor impuse de pandemie, sau care nu sunt de acord cu vaccinarea, purtarea măştii şi certificatul verde să posteze pe Facebook o poză cu o hârtie pe care scrie „Nu vreau”.

De ce nu se vaccinează Dan Bittman

Artistul a transmis că nu se vaccinează împotriva COVID, după ce în spațiul public se vehiculase această idee. El a criticat deciziile autorităților, potrivit cărora cei care se vaccinează vor avea parte de anumite privilegii.

Solistul Holograf a mai spus că din punctul lui de vedere ar trebui să nu se mai permită accesul nici în sediile ANAF. Și nici taxele și impozitele să nu mai fie încasate de statul român de la cei nevaccinați.

Informația că mă vaccinez era doar un titlu de ziar, nu vă mai luați după titluri. Vaccinul nu rezolvă anumite probleme. Eu sunt pro-tratament, nu pro-vaccin„, a transmis artistul în luna mai a acestui an.

Publicat: 04 Oct. 2021, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă