VIDEO. Cum a reușit Monica Odagiu să îl cucerească pe Dan Bittman. Blondina a scos toate ”armele” din dotare

Publicat: 29 dec. 2020, 12:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete

La doar 24 de ani, Monica Odagiu se poate declara o femeie împlinită. Este cântăreață și actriță de film și de teatru, iar datorită talentului său a fost contactată de mulți artiști celebrii cu care a colaborat printre care și Dan Bittman cu care s-a scris că ar fi avut o relație. Cei doi au negat zvonurile, deși au fost surprprinși în mai multe ”momente intime”.

Monica Odagiu a devenit cunoscută publicului în 2012 pe când avea doar 16 ani, atunci când a participat și la ”Vocea României” și a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Are o soră mai mare decât ea, Ana, care de asemenea cochetează cu muzica. Mai mult, și aceasta a fost concurentă la ”Vocea României”, dar în prima ediție a emisiunii. În prezent, Monica Odagiu este implicată în mai multe proiecte de teatru.

Zvonurile și controversele legate de nunmele său au apărut în momentul în care blondina și Dan Bittman au fost surprinși de mai multe ori împreună.

În 2015, cei doi au fost văzuți împreună la mai multe petreceri mai restrânse, dar și la concertele susținute de trupa Holograf.

Cei doi au colaborat pentru și pentru piesa ”Stau cu picioarele în apă rece”, în vara anului 2016. Ea era studentă la Actorie atunci și era cunoscută publicului din celebrul serial ”Pariu cu viața” și participarea la ”Vocea României”. Piesa respectivă era scrisă de Bittman și solistul a cunoscut-o pe Monica la castingul pentru vocea feminină.

„Piesa îmi suna de mult în cap. Îi scrisesem un text şi am căutat fata, că nu era o piesă de băieţi. Dar pentru că nu găseam am lăsat piesa la sertar. M-am întâlnit cu ea şi din vorbă în vorbă i-am spus că am o piesă. Ne-am întâlnit cu chitaristul de la Taxi, am mers pe un lac şi a ieşit piesa asta”, a spus cântărețul, în 2016, într-un interviu la Adevărul Live.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 29 dec. 2020, 12:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă