Doi monstri de parinti isi tineau copii inchisi in custi de lemn! Cati ani de puscarie risca pentru cum isi tratau bebelusii?!

Publicat: 24 Apr. 2019, 16:12 Life

Ca sa nu le faca probleme parintii le-au improvizat 2 custe suprapuse in care cei doi baietei nici nu se puteau ridica in picioare.

Doi monstri de parinti isi tineau copii inchisi in custi de lemn! Cei doi parinti din California isi tineau bebelusii in tarcuri de lemn special modificate si lipite de perete astfel incat sa nu poata iesi. Ramon Zendejas si Mercadies Williams sunt parintii in varsta de 25 de ani ai celor doi baietei de doar 2 ani de zile care au fost gasiti locuind in conditii inumane intr-o camera intunecata si incuiati in custile lor cu gratii de lemn.

Politia avea un mandat de perchezitie al imobilului lor pentru posesie ilegala de arme, dar cand au intrat in casa si au vazut in ce conditii traiesc cei doi baietei i-au arestat pe loc pe parintii lor. Ambii copii au varste de aproximativ 2 ani si isi petreceau marea majoritate a timpului in 2 custi de lemn suprapuse din care nu puteau iesi si in care nu puteau sa stea nici in picioare.

Doi monstri de parinti isi tineau copii inchisi in custi de lemn!

Politistii au descoperit in casa lor si cateva arme fara permis si o serie de substante care erau folosite la prepararea drogurilor. Ramon Zendejas si Mercadies Williams au fost imediat retinuti pentru rele tratamente aplicate minorului si detinere ilegala de arme. Daca un judecator ii va gasi vinovati cei doi pot sta dupa gratii pana la 10 ani.

Agentii au facut si o poza celor doi copii care stateau in cele doua patuturi suspendate transformate in custi iar imaginea care circula pe net i-a facut pe foarte multi oameni sa ceara o pedeapsa cat mai mare pentru parinti. Copiii au fost luati si dusi intr-un centru de plasament acolo unde vor fi evaluati psihologic si se va vedea la ce alte tipuri de abuzuri au mai fost supusi.

Publicat: 24 Apr. 2019, 16:12 Life
Pe aceeași temă