Dinca, supus azi testului cu poligraf. Poate fi ziua in care se va afla tot adevarul

Publicat: 03 Sep. 2019, 14:05 Ciao.ro

Cazul Caracal continua, iar anchetatorii incearca din rasputeri sa gaseasca raspunsuri la toate intrebarile.

Dinca, supus azi testului cu poligraf. Potrivit surselor Antena 3, Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, va fi supus in decursul acestei zile testului poligraf.

Din primele informatii aparute, Gheorghe Dinca urmeaza sa fie scos din celula de la Arestul Central pentru a fi dus in cursul zilei de marti la IML pentru expertiza psihologica.

Dinca, supus azi testului cu poligraf

S-ar afla in Arestul Central de 48 de ore si ar avea si un coleg de celula. Au aparut si rezultatele finale ale expertizei ADN, aratand ca in proportie de 99.93% provin de la Alexandra Macesanu.

Gheorghe Dinca ar mai fi facut trei victime. Anchetatorii au descoperit alte pete de sange in casa acestuia din Caracal

Femeile identificate dupa noile pete de sange traiesc si ar fi fost deja audiate de anchetatori. Ancheta in cazul de la Caracal continua, si se pare ca s-a identificat profilul ADN al altor cel putin trei victime ale suspectului Gheorghe Dinca.

In acest sens procurorii au prelevat zeci de probe biologice din casa lui Gheorghe Dinca, indeosebi pete de sange, iar primele rezultatele primite de anchetatori de la specialistii in medicina legala indică cel putin alte trei victime ale lui Gheorghe Dinca.

Potrivit surselor Adevarul, aceste femei sunt in viata si chiar ar fi fost audiate de catre anchetatori iar una dintre victime este o femeia de 49 ani, din Brancoveni, judetul Olt, luata de acasa de Dinca, sub pretextul ca vrea sa-i dea de lucru in gradina.

Vezi continuarea AICI.

Publicat: 03 Sep. 2019, 14:05 Ciao.ro
Pe aceeași temă