Dezvăluirile Monicăi Anghel, după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu coronavirus

Publicat: 19 iun. 2020, 15:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

Artista Monica Anghel a făcut dezvăluiri despre diagnosticul lui Marcel Pavel. A vorbit în emisiunea Adrian Nedelea La Fix despre faptul că doctorii i-au greșit inițial diagnosticul.

”Marcel Pavel a fost la doi doctori. Primul i-a spus că are sinuzită și al doilea i-a spus că are dublă pneumonie, după care a fost testat și a ieșit pozitiv la coronavirus. Marcel Pavel a spus că a răcit de la aerul condiționat, la noi în cabină a funcționat în permanență. Și mie mi s-a părut într-o zi răcoare. Acum Marcel se simte bine, vorbesc cu el de 2-3 ori pe zi. Cu Ozana și cu Andre nu am vorbit”, a declarat Monica Anghel.

Artista mărturisește că testul ei nu a ieșit pozitiv, chiar dacă a stat în compania lui Marcel Pavel

Mai mult decât atât, interpreta susține că virusul este dificil. A stat foarte aproape de Marcel Pavel în perioada respectivă, el este infectat, iar artista nu a avut niciun simptom. Și-a făcut și ea testul.

„Acest virus este extrem de dificil pentru că Marcel a fost infectat și eu nu, deși am stat aproape tot timpul împreună. Am vorbit cu colegii mei, este bine că au făcut această testare, sunt în regulă, sunt supravegheați. Nu am avut simptome. Ni s-a părut corect să ne facem testul să vedem despre ce este vorba. Cu medicii cu care am vorbit eu pentru mine toți mi-au spus că nu există niciun risc. Am făcut testul la 7 zile după ce m-am întâlnit cu ei, rezultatul a fost negativ, este exclus să am acest virus”, a mai spus artista, potrivit Libertatea.

Monica Anghel: „La filmări nu poți să te duci să porți mască”

Evident, atunci când au filmări nu pot sta cu masca pe față, deoarece nu mai pot fi interpretate personajele așa cum trebuie. Monica Anghel a făcut o comparație în acest sens, zicând că ”e ca și când intră un medic chirurg în sala de operație și îl pui să opereze cu bricheta”.

„La filmări nu poți să te duci să porți mască. Nu poți să faci personaje cu masca pe față. Este imposibil să faci un personaj și să porți masca de protecție, nu se poate. E ca și când intră un medic chirurg în sala de operație și îl pui să opereze cu bricheta. Nu știu câte persoane erau la filmări, nu le-am numărat. Toată partea tehnică și producția a purtat măști. Nu poți să dai vina pe cineva că a adus virusul. Mi se pare aberant, i se putea întâmpla oricărui om”, a continuat artista.

Publicat: 19 iun. 2020, 15:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×