Marcel Pavel trăiește o dramă mai mare decât coronavirusul! Ce mărturisire șocantă a făcut de pe patul de spital

Publicat: 19 Jun. 2020, 10:49 Vedete
Marcel Pavel trăiește o dramă mai mare decât coronavirusul! Ce mărturisire șocantă a făcut de pe patul de spital

Vestea că Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus a stârnit îngrijorarea fanilor artistului, dar și a colegilor de breaslă cu care s-a întâlnit în ultimele zile. După ce informația a ajuns în presă, cântărețul a făcut primele declarații, printr-o intervenție telefonică într-o emisiune de televiziune.

„Acum 5 zile a apărut pneumonia, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toți și ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore și sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade.

Și aici a fost o problemă că eu am făcut șoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiționat că altfel de sufoci. Și iată că am primit o dublă pneumonie. Prima dată am avut o sinuzită, au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul și s-a descoperit, pentru că am avut inspirația să fac o investigație pulmonară, că am dublă pneumonie”, a povestit Marcel Pavel.

Marcel Pavel, mărturisire șocantă

Totodată artistul a vorbit și despre familia sa. Marcel Pavel a dezvăluit că atât soția cât și copiii săi sunt în afara oricărui pericol, însă toți sunt îngrijorați și își doresc ca stâlpul familiei să își revină cât mai repede.

”Ai mei sunt puțin speriați. Sunt asimptomatici nu au nicio treabă, sunt perfect sănătoși, soția mea la fel nu au nicio treabă, dar sunt îngrijorați pentru mine că sunt stâlpul familiei întrețin 8 persoane, inclusiv pe mămica mea, fratele meu care este bolnav. Sunt niște probleme… Totul se vede frumos de afară… dacă ne căutam puțin așa prin buzunare nu e chiar așa fericire”, a mai spus artistul.

”Cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș”, a transmis artistul pe pagina sa de Facebook.

Publicat: 19 Jun. 2020, 10:49 Vedete
Pe aceeași temă