Marcel Pavel se revoltă de pe patul de spital, după ce a fost acuzat că ar fi primit bani ca să spună că are COVID-19: ”Eu sunt un om cu coloană vertebrală dreaptă, nu fac compromisuri”

Publicat: 22 iun. 2020, 08:50 Autor: Elena Vedete
Marcel Pavel se revoltă de pe patul de spital, după ce a fost acuzat că ar fi primit bani ca să spună că are COVID-19: ”Eu sunt un om cu coloană vertebrală dreaptă, nu fac compromisuri”

Artistul trece în aceste momente prin clipe dificile, fiind internat la Institutul Matei Balș. Marcel Pavel se revoltă acum de pe patul de spital după ce diverse voci neautorizate ar fi susținut că a primit bani ca să spună că are COVID-19. 

Deşi se află în spital având dublă pneumonie, Marcel Pavel este ținta unor acuze halucinante după anunțul că a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul a fost acuzat că a primit bani pentru a spune că este infectat cu noul coronavirus.

„Sunt siderat. Am fost, sincer, afectat, foarte afectat și supărat. De ce? Eu sunt un om cu coloană vertebrală dreaptă, nu fac compromisuri de acest gen, nu fac jocurile politice ale nimănui. Lucrul cel mai dureros este acela că nu va rămâne așa totul pentru că îi voi da în judecată. Voi cere daune foarte mari și le voi cere să vină cu probe”, a spus Marcel Pavel la o emisiune de televiziune.

Marcel Pavel, mesaj pe Facebook, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

„Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f. îndelungat pt a mă vindeca!

Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă a vieții mele! În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți!

Pe cei care ați scris si v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că as fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vă scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiti la modul ordinar la adresa mea! Să vă fie rușine celor care ati scris mizerii despre mine!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

 

Publicat: 22 iun. 2020, 08:50 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×