Cine este soția lui Marcel Pavel și ce sacrificii a făcut să fie cu artistul! Cei doi sunt căsătoriți de 33 de ani

Publicat: 22 mai 2023, 13:32 Autor: Camelia Vedete

Marcel Pavel și-a ținut departe familia de ochii lumii. Artistul are o soție minunată și trei copii și sunt căsătoriți de 33 de ani.

Marcel Pavel și Violeta Şmîşleaeva sunt căsătoriți civil de peste 33 de ani. Cei doi soți nu au făcut niciodată cununia religioasă și nici nu cred ca vor mai face acest pas în viitor. Chiar și așa, artistul recunoaște că are o căsnicie fericită, ingredintele secrete fiind încrederea, respectul și iubirea.

Cine este soția lui Marcel Pavel și ce sacrificii a făcut să fie cu artistul!

Violeta Şmîşleaeva a renunțat la marea ei pasiune, baletul, atunci când l-a cunoscut pe Marcel Pavel, în anul 1992. Nu demult, artistul spune că este responsabil pentru faptul că soția lui nu a atins culmile carierei, căci l-a întânit pe el și s-a dedicat în totalitate familei.

„Ea a făcut liceul de coregrafie din Moscova, dar i-am oprit eu avându-l, căsătorindu-se cu mine. A spus că Eu am venit pentru dragostea și iubirea pe care ți le port. Rezultatul acestei iubiri, copiii noștri.

Faptul că a renunțat la tot pentru mine, pentru iubirea noastră, pentru căsnicia noastră, îi port un mare respect’, a spus Marcel Pavel în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra’, difuzată pe canalul de YouTube.

Cei doi sunt căsătoriți de 33 de ani

„Încrederea, respectul reciproc și iubirea. Dacă dispare iubirea, ceva nu e bine. Iubirea se amplifică și, poate, noi nu ne dăm seama. Nu trebuie să facem calcule. În iubire, nu se fac calcule. Nu spun acum că am o căsnicie perfectă, că nu ne contrazicem, mai avem câte o ceartă, dar, niciodată, cu înverșunare.

Soția mea, întotdeauna, mă apostrofează atunci când vin de la un concert Nu ai făcut bine. Trebuia așa. Nu mi-a plăcut acolo. Nu prea (n.r. dacă îl laudă), nici soția mea nu mă laudă. Mie îmi place treaba asta, chiar mă atenționează când ceva nu e bine. Cea mai mare încredere am în mine’, a adăugat Marcel Pavel.

De ce nu își expune artistul familia

Marcel Pavel și soția au împlinit 33 de ani de căsnicie. De ce nu își expune artistul familia.

Marcel Pavel și soția lui, Violeta Şmîşleaeva, au împlinit 33 de ani de căsătorie, iar artistul a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre familia lui. Cei doi soți au trei copii, respectiv doi băieți și o fată, iar povestea lor de dragoste este demnă de un film.

„Când e vorba de carieră sau de viața profesională, nu poți să rămâi discret. În viața personală, da. Eu am putut să rămân discret, se împlinesc 33 de ani de căsnicie cu soția mea, nu am avut incidente majore. Nu pot să spun că e numai fericire, mai avem și contradicții. Câteodată mai apar, nu vreau să fiu ipocrit. Nu apar la televizor cu întâmplări din familia mea sau din casa mea. Să aduc intimitatea familiei mele așa, nu mi-ar face mie bine’, a spus Marcel Pavel la Antena Stars.

Ce spune Marcel Pavel despre soție

„Ea este obișnuită, ea fiind o artistă din fire. A făcut liceu la Moscova, apoi teatru. Nu a mai avut timp să dezvolte și să ajungă pe marile culmi ale baletului clasic fiindcă m-a întâlnit pe mine. Îmi pare rău, trebuie să spun asta. Ea este o persoană echilibrată, eu sunt mai boem. Este mai pragmatică. Atunci când este întrebată, gândește înainte de să vorbească, ea nu vrea să apară la televizor că nu are ce să spună, că mereu se repetă’, a mai spus artistul.

De ce a plecat de fapt din Rusia soția lui Marcel Pavel

Marcel Pavel și soția lui, Violeta, care este de origine rusă, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Sunt de 30 de ani împreună și nu se mai văd nicio clipă separați, chiar dacă începutul a fost dificil.

Cu siguranță puțină lume mai știe faptul că Marcel Pavel este căsătorit cu o balerină de origină rusă. Violeta este îngrijorată pentru rudele din țara ei natală, din cauza efectelor colaterale pe care le are războiul declanșat de Vladimir Putin.

Soția mea are rude acolo, dar nu a mai comunicat de vreo 3 săptămâni cu ele. Așa câte un mesaj sporadic, dar inima ei este tristă. Ea e mai mult româncă acum, se gândește la țara ei și își dorește să fie pace. Ca și noi toți de altfel„, a declarat Marcel Pavel pentru wowbiz.ro.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 30 de ani, atunci când au decis să se și căsătorească. Și totuși, Violeta s-a lăsat cu greu convinsă de Marcel Pavel, însă acum au o căsnicie fericită.

De ce a plecat din Rusia soția lui Marcel Pavel

L-am cunoscut în 92. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”, a dezvăluit soția lui Marcel Pavel. Citește tot articolul aici.

Publicat: 22 mai 2023, 13:32 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă