De ce a plecat de fapt din Rusia soția lui Marcel Pavel: ”A reușit să-mi pătrundă în minte și în inimă”

Publicat: 25 mart. 2022, 12:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Marcel Pavel și soția lui, Violeta, care este de origine rusă, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Sunt de 30 de ani împreună și nu se mai văd nicio clipă separați, chiar dacă începutul a fost dificil.

Cu siguranță puțină lume mai știe faptul că Marcel Pavel este căsătorit cu o balerină de origină rusă. Violeta este îngrijorată pentru rudele din țara ei natală, din cauza efectelor colaterale pe care le are războiul declanșat de Vladimir Putin.

Soția mea are rude acolo, dar nu a mai comunicat de vreo 3 săptămâni cu ele. Așa câte un mesaj sporadic, dar inima ei este tristă. Ea e mai mult româncă acum, se gândește la țara ei și își dorește să fie pace. Ca și noi toți de altfel„, a declarat Marcel Pavel pentru wowbiz.ro.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 30 de ani, atunci când au decis să se și căsătorească. Și totuși, Violeta s-a lăsat cu greu convinsă de Marcel Pavel, însă acum au o căsnicie fericită.

De ce a plecat din Rusia soția lui Marcel Pavel

L-am cunoscut în 92. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”, a dezvăluit soția lui Marcel Pavel.

La un moment dat, Violeta a plecat în Rusia. Însă artistul nu s-a lăsat descurajat. A sunat-o zilnic, până când a convins-o să se întoarcă. Iniţial, părinţii ei s-au supărat că a plecat aşa departe de ţară. Însă cu timpul au devenit înţelegători. Și uite-așa, Violeta a devenit soția lui Marcel Pavel, între ei creându-se o relație foarte puternică.

Violeta Şmîşleaeva a venit în România ca balerină pentru a susține mai multe spectacole. În prezent ea se ocupă de afacerile familiei dar şi de cei trei copii ai lor. Dacă cei doi fii ai lor sunt amândoi interesați de o carieră muzicală, fetița, deocamdată, a luat calea dansului.

Publicat: 25 mart. 2022, 12:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă